Фрчковски маршираше со жените!

• Креатор на темата Бат Елохим
  • Време на започнување

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
секоја жена е за мене кокошка
Знаеш ли со тоа размислување кога ке видиш пи*ка,никогаш?
Биди среќен кравата што не носи гаќи иначе никогаш немаше да видиш како изгледа пи*ка а ни да помирисаш! :pos: :pos: :pos: :pos:
Еден обичен човек не тепа жени по паркинзи а камо ли кандидат за претседател на државата,кај отиде светот ееејјјј...:raz:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.273
Поени од реакции
2.278
Еднооки беше многу јако кога Фрчковски нешто се скара со неој не ми текнува кој и му вика: Имаш среќа што не си женско!!!!!

Или погледнете ја следната епизода со радиото:

(Го шутирав ко да е жена):pos2:

Б

Бат Елохим

Гостин
Не тресете глупости,маж ако не си ја заштити жената не е маж,па макар и ја фукнал и на некоја кокошка,и штом е тоа така мора бааѓи да го испровоцирала,сигурно од добро стоење не и ја фукнал.Абре вмровци,кога ви викам немате ни грам логика во муабетите ни пак поткрепа на фактите не верувате.
да... леле еј многу јак муабет вртиш типичен шминкерско-вазелински-сдсмовски. ќе си и фукнел една на некоја кокошка :pos:
кокош еден..:pos: гарант бегаш по влез нагоре куче ако ти залае...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.273
Поени од реакции
2.278
Еј еве сега го најдов ова што ви зборев....морате да го погледнете(задолжително):

Што не го бива Фрчко не го бива, ама па тој Иванов е бетер бе луѓе.....врска нема.......ова е просто да те срам кој и да ти биде претседател......у курац...........џабе го фалите Иванов, ќе се уверите дека нема 2 чисти ако(не дај Боже) победи!!!

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
како не им беше страв на жените да шетаат покрај него бе:nesum:
на фрки-грки незнам како не му е срам до вчера ги тепаше ,пцуеше денеска маршира со нив бог да чува за жалење е

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
цел ден се смеам, уште не ми се верува колку може да е отиден со умот еден човек :icon_lol:

уствари не е он крив бе, тие гуски му дозволиле да се шлепа со нив, после ќе проповедаат феминизам и еднаки рпава и некој крив ќе им биде некој :)
ne zaebaaj pejo....zeni treba da se tepaat i da se e.....i obratno...:), neli ti sepnale uste koga si bil mal.... :)
kako ti mislis be deka funkcionira svetov...gledas li sto jato okolu Frcko...kokodaka?? :)

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Понекогаш размислувам дали ако Велин Мумин беше жена,Фрчко би успеал да го/ја натепа:pos2::pos2:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Какво лицемерие!!!

Дочекавме промотор на семејно насилство, човек кој кубе жени по улица да маршира со жените на 8 ми март. Не знам кого не рабирам повеќе: шовинистот Фрчковски или купот кокошки со него!!!

Споделете мислења за човекот кој ги бранеше правата на жените на 8 ми март!!!
Откога ги тргна наочарите помисли дека се маскира и никој нема да му ја познае фацата на Фрчко, тепачот на жени. И гледајте успеа, се налепија едно купче жени желни за боксови. А Фрчко? Еееее да му беа наочарите закачени на уши ќе пееше: Јас си имам две комшики, две комшики убавики. Која од нив да изберам и со ќотек, јас да ја дотерам.

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
абе ајде, ова мора да било некоја монтажа, или дека не бил на негов терен(паркинг) за да ги рашутира сите до една.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Жените сонуваат за тој миг кога Фрчко ќе им врзи шамар бе алоооо шо ви е на вас? :pos:

Впрочем од таму доаѓа и садо-мазото :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
51
Поени од реакции
1
Луѓе жена шета со жена нека не ве чуди ај нека си оди од таму кај што дошол.

Член од
23 декември 2007
Мислења
486
Поени од реакции
6
Што не го бива Фрчко не го бива, ама па тој Иванов е бетер бе луѓе.....врска нема.......ова е просто да те срам кој и да ти биде претседател......у курац...........џабе го фалите Иванов, ќе се уверите дека нема 2 чисти ако(не дај Боже) победи!!!
За Иванов навистина не знам дали го бива или не. Едноставно, досега не е бил на функција па да знаеме. Можеби ќе го биде, можеби не.

Но, Фрчко е најлошиот кандидат во историјата на оваа земја! Се надевам дека никогаш повеќе нема да се кандидира таков дијамант. Тој ги има најлошите особини кои можат да се најдат кај човек кој држи јавна функција, а да не зборуваме за кандидат за претседател (не сакам повторно да ги редам овде, тој и неговите дела се добро опишани на многу теми).

Дури и некои од моите пријатели кои вообичаено гласаат за СДСМ овојпат ми рекоа дека ќе гласаат само за градоначалник. Иако не можат да го поднесат ВМРО, сепак не можат да се принудат да гласаат за Фрчко. Ќе биде срам за Македонија ако воопшто влезе во вториот круг, а на победа не сакам ни да помислам. :ija:

Kajgana Shop

На врв Bottom