Фрчковски маршираше со жените!

• Креатор на темата Креатор на темата Бат Елохим
  • Време на започнување Време на започнување
Б

Бат Елохим

Гостин
Какво лицемерие!!!

Дочекавме промотор на семејно насилство, човек кој кубе жени по улица да маршира со жените на 8 ми март. Не знам кого не рабирам повеќе: шовинистот Фрчковски или купот кокошки со него!!!

Споделете мислења за човекот кој ги бранеше правата на жените на 8 ми март!!!

Не ми се верува што видов жими се..... Парада на жени за осми март низ улица Македонија, банерот го држи и прв на чело стои ФРЧКО!!!! Он сите жени ги претепа, он ги води. :pos2::pos2:

Не бе не, ние залужуваме вакави иронии како народ, куртони сме ова се' ни е залужено

цел ден се смеам, уште не ми се верува колку може да е отиден со умот еден човек :icon_lol:

уствари не е он крив бе, тие гуски му дозволиле да се шлепа со нив, после ќе проповедаат феминизам и еднаки рпава и некој крив ќе им биде некој :)

Се прашувам како реагирале жените во маршот кога поминале покрај некој паркинг:pos2:

• Хаха
Reactions: A__
И после многу бламови, уште некои ги сметаат СДС и Фрчко за сериозни кандидати.

Латас: За среќа ниту една не истепа. :pos:

Каква трачарска држаа сме, не видено. Туку, тој Латас и ја го слушав денеска, невиден шоумен е, како ли му даваат да води вести? :)

Шо бе...денес во Сител на дебатата седеше до Мируше :icon_lol: Издресиран е.

Колку се само дволични политичариве, како сончогледи се.До вчера тепаше жени и секој втор збор му беше пцовка, а денес со истите маршира и се прави невин.Очајни се само за 1 глас.
Денес од Еднооки многу убаво го опишаа Фрчко со една реченица:
-Фрцо потрцко сака грцко:)

Што има да коментирам насилник човек, и не за смеење за жалење е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom