за кој пат да се кае?? за жена му (бивша), за девојката на паркинг? или за некој други пати за кои не сме слушнале....поаѓа накај патологија. требаат лекарства и терапија со група....Само бубрези да се јадело. Удрил жена, може се кае од кај знаете. Ебаве тоа верниците што се пропагирате на форумов. Каде ви е чувството за прошка, и ред други работи?
Ауууу...како само ли ќе лаеше против Фрчко ако не беше кандидат на СДСМ....:pos2::pos2::pos2::pos2:посебно ако го кандидираше ВМРО-ДПМНЕ:pos2::pos2::pos2::pos2:Не тресете глупости,маж ако не си ја заштити жената не е маж,па макар и ја фукнал и на некоја кокошка,и штом е тоа така мора бааѓи да го испровоцирала,сигурно од добро стоење не и ја фукнал.Абре вмровци,кога ви викам немате ни грам логика во муабетите ни пак поткрепа на фактите не верувате.
а бившата женаНе тресете глупости,маж ако не си ја заштити жената не е маж,па макар и ја фукнал и на некоја кокошка,и штом е тоа така мора бааѓи да го испровоцирала,сигурно од добро стоење не и ја фукнал.Абре вмровци,кога ви викам немате ни грам логика во муабетите ни пак поткрепа на фактите не верувате.
a претходната трудна што ја тепал...кого штител тогаш??Не тресете глупости,маж ако не си ја заштити жената не е маж,па макар и ја фукнал и на некоја кокошка,и штом е тоа така мора бааѓи да го испровоцирала,сигурно од добро стоење не и ја фукнал.Абре вмровци,кога ви викам немате ни грам логика во муабетите ни пак поткрепа на фактите не верувате.
Не тресете глупости,маж ако не си ја заштити жената не е маж,па макар и ја фукнал и на некоја кокошка,и штом е тоа така мора бааѓи да го испровоцирала,сигурно од добро стоење не и ја фукнал.Абре вмровци,кога ви викам немате ни грам логика во муабетите ни пак поткрепа на фактите не верувате.
Ја штител неа и себе си....го воспитувал детето да биде мирно уште пред да се роди....да не се најдат после во чудо сто ќе прават со багабонтот:wink:a претходната трудна што ја тепал...кого штител тогаш??![]()
Ако твојата жена е кокошка не значи дека и нашите се,тој да не е Bruce Lee па да тепа се на ред,не налетал на некоја набилдана жена та да видиш како ќе бега,нема да знае кајму газот а кај главата!!!Не тресете глупости,маж ако не си ја заштити жената не е маж,па макар и ја фукнал и на некоја кокошка,и штом е тоа така мора бааѓи да го испровоцирала,сигурно од добро стоење не и ја фукнал.Абре вмровци,кога ви викам немате ни грам логика во муабетите ни пак поткрепа на фактите не верувате.
Жена немам ама имам девојка а инаку секоја жена е за мене кокошка шом би ме испровоцирала до тој степен да и ја фукнам или да ја влечкам по паркинзи поради тоа што ја малтретирала девојка ми,и ако такво нешто напраела девојка ми сигурно дека е кокошка.Ако твојата жена е кокошка не значи дека и нашите се