- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
И јас го имам користено тој и е супер верувај, и да нема потрена од регенератор содржи самиот шампон...
Шишај се и постирај слика да видиме дали ти стои добро, но прво консултација со тој што ќе те шишаДосега си фурав ваква фризура, ко Оскар, нешто слично, различни е кај шишките, мене ми се спуштени не се како на Оскар.
Сега планирам да го сменам малце стилот, и да се шишам вака:
Прегледај го приврзокот 55679
Any opinion?
Кумановскиве фризери ти се консултација што да ти кажам. Покомуникативни и квалитетно образовани луѓе за консултација за фризури нема во Македонија и пошироко, само гледа да земе машинка во раце и да те шиша пери-носи кога ќе му речеш да ти даде совет за фризура ќе видиш како ќе ги преврти очите и ти се иде да се удавиш у Кумановка полна со гомна.Шишај се и постирај слика да видиме дали ти стои добро, но прво консултација со тој што ќе те шиша
хах еве јас ќе ти кажам дали ти стое или не немај гајле ти затоа ако те добро направи постирај слика, ако не ќе исбришемеКумановскиве фризери ти се консултација што да ти кажам. Покомуникативни и квалитетно образовани луѓе за консултација за фризури нема во Македонија и пошироко, само гледа да земе машинка во раце и да те шиша пери-носи кога ќе му речеш да ти даде совет за фризура ќе видиш како ќе ги преврти очите и ти се иде да се удавиш у Кумановка полна со гомна.
Ќе се шишам па ќе постирам слика, за консултација нема потреба
Не су они криви, него тај мајка што ги родила.хах еве јас ќе ти кажам дали ти стое или не немај гајле ти затоа ако те добро направи постирај слика, ако не ќе исбришеме
И викаш такви се кумановците бре бре
Абе да е само во Куманово така ќе сфатев, ама вака секаде е исто нем да мислеш дека не е во другите градови охооооо...Не су они криви, него тај мајка што ги родила.
Затоа ќе прашуваме по форуми мислења, а не стручни лица кои што треба дадат стручен одговор. Овде може од аспект на изглед да се даде, ама за косата, за нејзината кршливост итн може само фризер да ти каже..Абе да е само во Куманово така ќе сфатев, ама вака секаде е исто нем да мислеш дека не е во другите градови охооооо...
Шо фризура одговара за округло лице???
Иди куде Пехара на НагоричкиКумановскиве фризери ти се консултација што да ти кажам. Покомуникативни и квалитетно образовани луѓе за консултација за фризури нема во Македонија и пошироко, само гледа да земе машинка во раце и да те шиша пери-носи кога ќе му речеш да ти даде совет за фризура ќе видиш како ќе ги преврти очите и ти се иде да се удавиш у Кумановка полна со гомна.
Ќе се шишам па ќе постирам слика, за консултација нема потреба