zavisi so tip na covek si i tvojot karakterso mislite za novive frizuri so se momentalno vo trend kaj maskive od strana i nazad 1 ili 2ka a gore pojke kosa ili zalizana na strana ili krenata ?
Да ако имаш долга коса без степени, имам пробано да ја исплетам вака ама секој пат ми се разлетува.Преубаво нешто
![]()
![]()
![]()
Е мојата е рамна скрос и имам долга коса така да ги обожавам плетенкитеДа ако имаш долга коса без степени, имам пробано да ја исплетам вака ама секој пат ми се разлетува.
А како на сликата од Џесика Алба, така ми беше за нг.![]()
Ако ти расне побргу без проблем ќе ја дочекаш, онака има да се намачиш додека да ти порасне...Е ја за рамна и долга има да си почекам 2-3 години.![]()
Ми расти брзо, ама и многу брзо ми се оштетува.Ако ти расне побргу без проблем ќе ја дочекаш, онака има да се намачиш додека да ти порасне...
Оф мори муко а консултации некои со фризер ова она небива....Ми расти брзо, ама и многу брзо ми се оштетува.
На секои 2 месеци на фризер, требаше на крајот на декември да одам ама ме мрзеше, и еве уште не сум појдена, ми рече Class Revital маска некоја да ставам али и таја ја немам купено. Кога ќе појдам нареден пат кој знае уште што ќе ми речи.Оф мори муко а консултации некои со фризер ова она небива....
Штом ти кажале требало на време тоа да го решиш ама ајде ќе се оправи не е страшно, јас па мојата од нега веќе незнам ни што да и ставам повеќеНа секои 2 месеци на фризер, требаше на крајот на декември да одам ама ме мрзеше, и еве уште не сум појдена, ми рече Class Revital маска некоја да ставам али и таја ја немам купено. Кога ќе појдам нареден пат кој знае уште што ќе ми речи.