Фризури

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
so mislite za novive frizuri so se momentalno vo trend kaj maskive od strana i nazad 1 ili 2ka a gore pojke kosa ili zalizana na strana ili krenata ?

П

Пепси_

Гостин
so mislite za novive frizuri so se momentalno vo trend kaj maskive od strana i nazad 1 ili 2ka a gore pojke kosa ili zalizana na strana ili krenata ?
zavisi so tip na covek si i tvojot karakter :D

jas ja teram vaka,bidejci formata na glavata mi e povece valcesta a imam visoko celo,pa da dojde kako po izdolzeno ja teram od strana so 2ka a gore ne mnogu kratko i na strana imam patec (ne e pickin patec) :D

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Преубаво нешто

Да ако имаш долга коса без степени, имам пробано да ја исплетам вака ама секој пат ми се разлетува.

А како на сликата од Џесика Алба, така ми беше за нг. :love:

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Да ако имаш долга коса без степени, имам пробано да ја исплетам вака ама секој пат ми се разлетува.

А како на сликата од Џесика Алба, така ми беше за нг. :love:
Е мојата е рамна скрос и имам долга коса така да ги обожавам плетенките :love:

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Е ја за рамна и долга има да си почекам 2-3 години. :(

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Оф мори муко а консултации некои со фризер ова она небива....
На секои 2 месеци на фризер, требаше на крајот на декември да одам ама ме мрзеше, и еве уште не сум појдена, ми рече Class Revital маска некоја да ставам али и таја ја немам купено. Кога ќе појдам нареден пат кој знае уште што ќе ми речи.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
На секои 2 месеци на фризер, требаше на крајот на декември да одам ама ме мрзеше, и еве уште не сум појдена, ми рече Class Revital маска некоја да ставам али и таја ја немам купено. Кога ќе појдам нареден пат кој знае уште што ќе ми речи.
Штом ти кажале требало на време тоа да го решиш ама ајде ќе се оправи не е страшно, јас па мојата од нега веќе незнам ни што да и ставам повеќе :pos:

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Ставам и јас регенератор и уште едно од глис за оштетена коса ама пак не помага, само стрижење кај мене му е мајката.
бај д веј, денеска ми стаса еден нов шампон од хемел и тој исто така за оштетена коса, и ЕПТЕН Е ОДЛИЧЕН, не треба како кај другите шампон па после регенератор, 2 во 1 мислам дека е и супер е.

Kajgana Shop

На врв Bottom