Фризури

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
И јас го имам користено тој и е супер верувај, и да нема потрена од регенератор содржи самиот шампон...

H

HoT IcE

Гостин
Досега си фурав ваква фризура, ко Оскар, нешто слично, различни е кај шишките, мене ми се спуштени не се како на Оскар.

Сега планирам да го сменам малце стилот, и да се шишам вака:
David-Beckham-short-hairstyle.jpg

Any opinion?

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Досега си фурав ваква фризура, ко Оскар, нешто слично, различни е кај шишките, мене ми се спуштени не се како на Оскар.

Сега планирам да го сменам малце стилот, и да се шишам вака:
Прегледај го приврзокот 55679

Any opinion?
Шишај се и постирај слика да видиме дали ти стои добро, но прво консултација со тој што ќе те шиша :icon_mrgr:

H

HoT IcE

Гостин
Шишај се и постирај слика да видиме дали ти стои добро, но прво консултација со тој што ќе те шиша :icon_mrgr:
Кумановскиве фризери ти се консултација што да ти кажам. Покомуникативни и квалитетно образовани луѓе за консултација за фризури нема во Македонија и пошироко, само гледа да земе машинка во раце и да те шиша пери-носи кога ќе му речеш да ти даде совет за фризура ќе видиш како ќе ги преврти очите и ти се иде да се удавиш у Кумановка полна со гомна.
Ќе се шишам па ќе постирам слика, за консултација нема потреба :ROFLMAO:

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Кумановскиве фризери ти се консултација што да ти кажам. Покомуникативни и квалитетно образовани луѓе за консултација за фризури нема во Македонија и пошироко, само гледа да земе машинка во раце и да те шиша пери-носи кога ќе му речеш да ти даде совет за фризура ќе видиш како ќе ги преврти очите и ти се иде да се удавиш у Кумановка полна со гомна.
хах еве јас ќе ти кажам дали ти стое или не немај гајле ти затоа ако те добро направи постирај слика, ако не ќе исбришеме :D
И викаш такви се кумановците бре бре :pos:

H

HoT IcE

Гостин
хах еве јас ќе ти кажам дали ти стое или не немај гајле ти затоа ако те добро направи постирај слика, ако не ќе исбришеме :D
И викаш такви се кумановците бре бре :pos:
Не су они криви, него тај мајка што ги родила.:(

H

HoT IcE

Гостин
Абе да е само во Куманово така ќе сфатев, ама вака секаде е исто нем да мислеш дека не е во другите градови охооооо...
Затоа ќе прашуваме по форуми мислења, а не стручни лица кои што треба дадат стручен одговор. Овде може од аспект на изглед да се даде, ама за косата, за нејзината кршливост итн може само фризер да ти каже..

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Шо фризура одговара за округло лице???

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Кркми не, како последнава слика шанса нема да се истрижам, а како на првата ми е сеа и не ми се бендисува, нешо др.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Еве оваа само немора да ти е кратка косата може и долга

и немора шишки да се има. Овие се супер :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Нов стил малце :)
Иди куде Пехара на Нагорички ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom