Фризури

H

HoT IcE

Гостин
David-Beckham-Hairstyles-2012_08.jpg
Еве како се шишав завчера. Малце нов стил, само што мене ми е многу пократка, заради кршење на корените за да идат наназад, ко на сликава. Пробував секакви фризури, последнава ми беше нешто повеќе spiky, ама решив да додадам малце класа и да не изгледам како детиште од 12 год со фризура. 2-3 дена ќе спијам со капа или женска хулахопка дур се прекшрат корените, и после ја пуштам долга како на сликава.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дајте предлог фризури? Нешто да сменам досадно е долга..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Windfucker; дај со таа должина уште слики :)
Анфем немам оних 18 година :D

A

AnFem

Гостин
Windfucker; дај со таа должина уште слики :)
Анфем немам оних 18 година :D
Ама ќе изгледаш како да имаш. :D Тука има тетки над 50 години со такви фризури. :love:
Бтв, зошто јас мислев дека таа должина, како од сликите од виндфакерот, ти е косата?

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
leandra ако имаш права коса

или малце подолга варијанта

:love:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ама ќе изгледаш како да имаш. :D Тука има тетки над 50 години со такви фризури. :love:
Бтв, зошто јас мислев дека таа должина, како од сликите од виндфакерот, ти е косата?
Под рамена ми е веќе, ме немаш видено со месеци :)
Али подосадно нешто од долга коса нема, се е истото, досадно. Ќе ја сецнам ко последната слика од факерот, мислам дека е доволна должина, шо викаш?
Anne.; преубави фризури долго ја носев како првата слика, али ветив дека нема да ја кратам веќе толку. Ќе видиме колку ќе издржам со ветувањето :D

A

AnFem

Гостин
Под рамена ми е веќе, ме немаш видено со месеци :)
Али подосадно нешто од долга коса нема, се е истото, досадно. Ќе ја сецнам ко последната слика од факерот, мислам дека е доволна должина, шо викаш?
Мислам дека ќе ти стои. И мене да ми помине меракот на долга коса, ќе ја правам така некако.

Kajgana Shop

На врв Bottom