...напротив, ако е сува дињата е незрела, треба време да стане зрела т.е. влажна, а ако асоцираш на тоа што сите го гледаме и замислуваме споредбено, тогаш зависи колку е „запалена“ ...т.е. колку е техничар дотичниот!
Јасно?
Прегледај го приврзокот 265422
Туф туф, ама ме искара сега, ама ако "дињата" е сува на кората не мора веднаш да значи дека е незрела и невкусна за "оброк", прво ќе ја пресечам, па ќе видам каква е
но и да не е влажна не треба и којзнае колку време за да стане влажна, неколку допирања и да видиш како ќе има да се завлажни, а пак кога ќе ја вкусам па како има да се испозапали, има насекаде да прскаат благи сокови од нејзе..
јасно ли ти е сега?