Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• 04. Lando Norris - McLaren Mercedes

• 81. Oscar Piastri - McLaren Mercedes

• 16. Charles Leclerc - Ferrari

• 44. Lewis Hamilton - Ferrari

• 1. Max Verstappen - Red Bull Honda

• 30. Liam Lawson - Red Bull Honda

• 63. George Russell - Mercedes

• 12. Andrea Kimi Antonelli - Mercedes

• 14. Fernando Alonso - Aston Martin Mercedes

• 18. Lance Stroll - Aston Martin Mercedes

• 10. Pierre Gasly - Alpine Renault

• 7. Jack Doohan - Alpine Renault

• 31. Esteban Ocon - Haas Ferrari

• 87. Oliver Bearman - Haas Ferrari

• 22. Yuki Tsunoda - Racing Bulls Honda

• 6. Isack Hadjar - Racing Bulls Honda

• 23. Alexander Albon - Williams Mercedes

• 55. Carlos Sainz Jr. - Williams Mercedes

• 27. Nico Hülkenberg - Kick Sauber Ferrari

• 5. Gabriel Bortoleto - Kick Sauber Ferrari

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
16 мај 2010
Мислења
6.419
Поени од реакции
5.967
Овие F1 ко на интернет експлорер да работат. Ама барем сега знаеме дека не е веќе 99.9% туку е 100% официјално:
Прегледај го приврзокот 446954
Мислам дека со оглед на тоа дека ова е официјалната страна на Ф1, не сакаат да скокаат на гласини туку само постираат сигурни информации и податоци.

Ќе бидне гадно ако дојдат на слична позиција Јуки-Лосон. Знаејќи го карактерот на Лиам, ќе летаат искри и делови од карбон на сите страни.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.456
Поени од реакции
38.562
Како што прочитав последно од извор во тимот, тие не го кажуваат тоа, но замената ја направиле заради "менталното здравје на Лосон". По двете први трки почнал да се чувствува несигурно, да ја губи самодовербата, да мисли дека е лош возач и наводно дури спомнувал откажување. Наводно за да го поштедат, зашто болидот е навистина тежок за возење и они знаеле дека не е до него, затоа ја направиле замената. :pos: :pos: :pos:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.396
Поени од реакции
10.776
Што се дешава со СК, сите спортови ги изгубија...
Ако добро сфатив, Телеком Србија ги има и арена и спортклуб и ќе ги гасат спортклуб каналите. Све што имаа ќе иде на Арена сега.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.456
Поени од реакции
38.562
Што се дешава со СК, сите спортови ги изгубија...
Иста компанија се сега. Телеком Србија ги купија Спорт Клуб и лека полека ќе го исклучуваат.

Член од
14 август 2010
Мислења
1.258
Поени од реакции
1.523
Како што прочитав последно од извор во тимот, тие не го кажуваат тоа, но замената ја направиле заради "менталното здравје на Лосон". По двете први трки почнал да се чувствува несигурно, да ја губи самодовербата, да мисли дека е лош возач и наводно дури спомнувал откажување. Наводно за да го поштедат, зашто болидот е навистина тежок за возење и они знаеле дека не е до него, затоа ја направиле замената.
:misticen: Да не пробал да се самоубие..

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.504
Поени од реакции
5.608
Од следна недела ќе почнат со емитување на спортовите од СК, така да за следна трка треба да може да гледаме на Арена.
Кај нас е хрватскиот спорт клуб, не знам дали ќе останат кај нас преносите на СК

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.977
Поени од реакции
9.070
има криза за добри шофери моментално. Многу се неамбициозни децава што влагаат. Последен шофер што го бива е Пиастри. А мислам дека и Кими Антонели може да го биде. Овие на РБ моментално што ги има, не се капацитети воопшто, ни Јуки, ни Лосон.
Мене Колапинто ми се допаѓаше лани, друго освен Пјастри тенко нешто.
Автоматски споено мислење:

Има шанси да се здават Пиастри и Норис
Го форсираа лани Норис, ама Пјастри не е лесен залак. Плус посталожен е на писта. Норис е повеќе драмаквин!
Ако се здават, го јаде Ландо!

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.396
Поени од реакции
10.776
Кај нас е хрватскиот спорт клуб, не знам дали ќе останат кај нас преносите на СК
Не сум многу упатен што како е со сопствеништвата, и дали спортклуб ќе постои у хрватска/словенија итд.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.167
Поени од реакции
8.168
Не сум многу упатен што како е со сопствеништвата, и дали спортклуб ќе постои у хрватска/словенија итд.
sportklub prodolzuva da postoi za hrvatska i slovenija, mislam deka srbija makedonija i crna gora se sigurno zasegnati so ova, ne znam bosna samo kaj spagja
kje bidi interesno sega kako ke se odviva dali nekoj operator ke se osudi da bara dopolnitelna doplata i kolku kje ima novi kanali

Kajgana Shop

На врв Bottom