- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.515
- Поени од реакции
- 28.992
Se kladime deka na kraj na trka Lando ke dobie kazna dovolno golema za da ostane pred Max?
Da da, lani titula od kogo dobi, Takuma Sato?У гз да е правен, волку среќа нема да има.
Еднаш Латифи му донесе титула, сега овој копиљов.
Абе бегај, у гз е правен. Па овие телињава у бокс влагаат, ја глеам на камери дека му трга болидот на Хулк, они кај гледаат...Da da, lani titula od kogo dobi, Takuma Sato?
Sure buddy, glej go cel vikend, prvo Noris sto ne ispadna vo Q1 radi glupata greska na Luis, za da podocna Max koj bese najbrz vo takvi uslovi da ne vleze vo Q3, i da startuva 17ti, i ti vikas nekoj sto startuva 17ti, pod mnogu cudni i nefer okolnosti, imal sreka protiv nekoj sto startuva prv.У гз да е правен, волку среќа нема да има.
Еднаш Латифи му донесе титула, сега овој копиљов.
Да не се објаснуваме, можеби нешто има вистина со некои пиздарии што ги прават за да биде поинтересна сезона (како и секоја што има нешто), ама на крај на денот Макс ми е лигле. И тоа е тоа. Не го сакам.Sure buddy, glej go cel vikend, prvo Noris sto ne ispadna vo Q1 radi glupata greska na Luis, za da podocna Max koj bese najbrz vo takvi uslovi da ne vleze vo Q3, i da startuva 17ti, i ti vikas nekoj sto startuva 17ti, pod mnogu cudni i nefer okolnosti, imal sreka protiv nekoj sto startuva prv.
Za sprintot da ne praam muabet sto mu go spopikaa na Maks so virtual SC koj cekaa da go aktiviraat po propustanjeto na Noris od Piastri, totalno pederski.
Pa sto saka poveke Noris od ova? Ako na nekoj mu se redese sve, toa e Noris.
Nemase muda da vozi poagresivno, Maks izvoze najbrz krug dodeka imase 5 bolidi pred nego i preteknuvase, bez DRS normalno, togas izvoze najbrzo, ovoj se vlecese pozadi Rasel od sam start, da pominese, mozese da se odlepi, i sega da e prv, duri i po zamenata na gumi pak da izleze pred ostanatite vo slucaj osetno da se odlepese zasto meklarenite se najbrzi ama vo vakvi uslovi i vozackite predispozicii najmnogu izlagaat vo presret.
Да не се објаснуваме, можеби нешто има вистина со некои пиздарии што ги прават за да биде поинтересна сезона (како и секоја што има нешто), ама на крај на денот Макс ми е лигле. И тоа е тоа. Не го сакам.
Не го оспорувам квалитетот кој го има.
Едноставно како човек на грид од овие 20 души, он некако на курац ми иде. Нема трка да не плаче за најмала ситница. За Луис го отекуваа сите, а овој плаче како девојче во градинка.
Слично. Јас ги имам Колапинто, Албон, Хулкенберг, Хаас... Ај барем и Верстапен нека се слупа, па да не ми е мака и минус 100 да имам.Страв ми е да го отворам Фентезито после тркава, у минус имам влезено 100%
Како бе примери, па пушти хајлајтс на јутуб не ме јеби. Како дунда некоја е, се нешто него некој го заебал, не му дал простор, го затворил.За што специфично ? о.О
Дај ми примери молимте....