- Член од
- 14 август 2010
- Мислења
- 1.224
- Поени од реакции
- 1.484
Малку касниш, уште во Ноември лани ја освоиЧестита 3та титула на Верстапен
Малку касниш, уште во Ноември лани ја освоиЧестита 3та титула на Верстапен
Лани му беше 3та, ако честиташ за тааЧестита 3та титула на Верстапен
Да да, не бев во можност да му ја честитам тогаш па...Лани му беше 3та, ако честиташ за таа
А му кажаа да ја врати или тој одби? Не сум виделРикардо испадна педерче што не му врати позиција на Јуки
Ne mora da mu kazat, se podrzabira toa ako veke ne uspeal da go pomine toj pred nego. A ne ni bea u bodovi baska, bedno. A i mislam Yuki ako ostanese, pogolemi sansi ke imase da pomine, mnogu glupa odluka i na timot.А му кажаа да ја врати или тој одби? Не сум видел
Не можеше, Јуки беше со Hard гуми, Даниел со Soft. И Даниел беше побрз, баш дека Јуки се мачеше многу кругови, му рекоа да го пушти Даниел. А што и ако му ја вратеше позицијата? Да се работеше за бод, па да има логика, вака сеедно кој завршил 13 а кој 14, никој нема да помни тоа.Ne mora da mu kazat, se podrzabira toa ako veke ne uspeal da go pomine toj pred nego. A ne ni bea u bodovi baska, bedno. A i mislam Yuki ako ostanese, pogolemi sansi ke imase da pomine, mnogu glupa odluka i na timot.
Princip i vozacki bonton e u prasanje, da bese seedno nemase Yuki da vrie. A i ako se zeme u predvid koj poveke pritisok pravese vrz Magnusen, deluvase deka isto bese i nisto ne smeni Rikardo, ne deka Yuki zaostanuvase, naprotiv, zalepen bese sve dodeka ne mu napravija pritisok da se trgne, za da pak sve ostane status quo.Не можеше, Јуки беше со Hard гуми, Даниел со Soft. И Даниел беше побрз, баш дека Јуки се мачеше многу кругови, му рекоа да го пушти Даниел. А што и ако му ја вратеше позицијата? Да се работеше за бод, па да има логика, вака сеедно кој завршил 13 а кој 14, никој нема да помни тоа.
Не може да е смешна наредбата кога побрз беше Рикардо. Еве ќе се обидам да ја вратам трката за да ги видам разликите, за да видиш дека не е така како што мислиш.Princip i vozacki bonton e u prasanje, da bese seedno nemase Yuki da vrie. A i ako se zeme u predvid koj poveke pritisok pravese vrz Magnusen, deluvase deka isto bese i nisto ne smeni Rikardo, ne deka Yuki zaostanuvase, naprotiv, zalepen bese sve dodeka ne mu napravija pritisok da se trgne, za da pak sve ostane status quo.
A i bas radi poziciite na staza, ne trebase da ima vakva smesna naredba, trebase da gi ostavat da se trkaat.
Deluvase deka e pobrz, ama ne i superioren sto se vide koga koga otide pozadi Magnusen kade vo najdobar slucaj za Rikardo, bese status quo, taka da nisto ne smeni toa, bukvalno ...Не може да е смешна наредбата кога побрз беше Рикардо. Еве ќе се обидам да ја вратам трката за да ги видам разликите, за да видиш дека не е така како што мислиш.