Формула 1 - сезона 2012

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
. Не паѓајте на ниво да величите успеси на тимот, кумувани од тимско радио ........................ НА ТУЃ ТИМ. Жално е за еден од тимовите со најдолга историја во Ф1.
Жално е и што Хамилтон едниствената титула ја освои на поклон на најмизерен начин, ( и уверен сум 100% дека таа му е последна) жално е и што лани Вебер беше бојкотиран намерно од Булот за сметка на Фетел и ред други работи.... А за тоа тимско радио што трескаш, не вреди за се коментира.

Феноменално!!! Фернандо Алонсо и се е кажано. Човекот е неверојатен. Со каков болид какви резултати постигнува. Дава 120 % од своите можности (што не можам да кажам и за Маса, меѓутоа денес ќе се задржам само на Алонсо). Впрочем што има да зборам повеќе, уживајте (сите фанови на Ферари).

Уф колку фалат победите на Ферари како во старите добри времиња.

Звер е!. Сега има некој шпекулации дека за наредните трки се спрема комплетно нов болид....

Член од
14 август 2010
Мислења
1.220
Поени од реакции
1.469
Tuuu, bre luge, sega edino fali nekoj da se posomneva deka Luis namerno ostana dolgo vo boksot za da mu se pusti na ferari i Alonso da pobedat, znaci kolku go mrazite Alonso to e neverovatno, ama vi garantiram deka iako so vakov bolid, Alonso doprva ke ve nervira, podobro naviknetese (nisto zlonamerno)

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Се знае кој се најдобрите и најподржуваните се гледа тоа и на трките во Ф1 ... скоро сите фанови на овој спорт на трките го веат знамето на Ферари , најдобрите возачи поминале во овој тим и допрва ќе поминуваат и самите тоа го сакаат бидејќи ако сакаш да бидеш запамтен како легенда во овој спорт мора да возиш за Скудериа Ферари , сон на секој возач е да го управува овој болид ... како и да е одлична победа за Алонсо се надевам ќе се намножат до крајот и конечно човекот да го добие она што го заслужува - титула ...

Q

qazwsxedc

Гостин
Се знае кој се најдобрите и најподржуваните се гледа тоа и на трките во Ф1 ... скоро сите фанови на овој спорт на трките го веат знамето на Ферари , најдобрите возачи поминале во овој тим и допрва ќе поминуваат и самите тоа го сакаат бидејќи ако сакаш да бидеш запамтен како легенда во овој спорт мора да возиш за Скудериа Ферари , сон на секој возач е да го управува овој болид ... како и да е одлична победа за Алонсо се надевам ќе се намножат до крајот и конечно човекот да го добие она што го заслужува - титула ...
за постов:cuc:

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.958
Nema da ja odlozat i godinava , duri nekoi od vozacite lobiraa da ima trka tamu.
Можно е, бидејќи Бахраин е за 10ина дена. Поместувањата во календарот се објавуваат понавремено, лани мислам дека февруари месец беше кога ја одложија истата.

Член од
10 ноември 2011
Мислења
120
Поени од реакции
56
Подобра информација за нас формула фанови не може да има.Одличен потег на МТВ :D

L

Löwe

Гостин
Од колку почнуваат квалификациите/трката викендов?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Уфф ништо изгледа викендов ќе ја пропуштам трката. :mad: Ќе ја симнам на торент. Алонсо пак ќе победи. Супериорен е. :D

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Има најави дека цел викенд ке врне што значи пак ке си гледаме супер интересна трка со многу излетувања и такви глупости:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom