- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 4.933
- Поени од реакции
- 14.961
тие што имате телекабел на ртл можете да гледате
А ние што сме на кејблтел/близу може да се сликаме во бојатие што имате телекабел на ртл можете да гледате
Aко си на новите пакети со анлимитед трансфер, нема да е проблем HD стрим од Sky Sports F1А ние што сме на кејблтел/близу може да се сликаме во боја
Само телевизија имам од близу за жал, интернетот и телефонијата ми се од т-хоум....Aко си на новите пакети со анлимитед трансфер, нема да е проблем HD стрим од Sky Sports F1
Ептен лоша комбинација, супер ќе беше да беше спротивнотоСамо телевизија имам од близу за жал, интернетот и телефонијата ми се од т-хоум....
Намерно е блокирана сликата од макств (педерска работа)Тие што имаат МаксТВ можат да гледаат на Vision Plus албанската. Мада вчера јас ставив да се снима, па после ми се прикажуваше само звукот, а имаше црна слика
само оваа од Tring ја нема на Близу...Tring Shqip,Tring Max и Tring Tring ги има ама затоа ја има Vizion Plus..најверојатно таа е шо пренесуе...Има инфо дека Ф1 ќе пренесуваат Vision Plus и Tring Digital - албански канали кој ги има на MаксTв а најверојатно и на другите оператори.
Ќе биде интересно.Али Шумахер е махер за такви патекиДаааа,ке биде лудница ке има доста извртувања башка таму као знае да запичи дожд тоа болидите наместо болиди ке станат кајаци
Па богами срам е за Ферари а башка и он си се брука , не велам дека не е добар возач него после несреќата во Унгарија едноставно никогаш не си ја пронајде старата формаSamo po edna odrzana trka vo novata sezona, stranskite mediumi vednas predviduvaat deka clenot na Ferari, Felipe Massa mnogu brzo ke bide zamenet...Otkako Brazilecot imase losi kvalifikacii, a potoa i ispadna od trkata vo Avstralija, "Autosprint" pisuva deka kako negova zamena go naznacuvaat Jarno Trulli...La Gazetta delo Sport objavi deka partnerot na Fernando Alonso ke dobie otkaz otkako ke pomine polovina od sezonata i deka Sergio Perez i Adrian Sutil mozat da go nasledat negovoto mesto...za narednata trka vo Malezija, Massa na raspolaganje ke ima nova shasija..