Формула 1 - сезона 2012

Член од
7 август 2011
Мислења
4.933
Поени од реакции
14.961
тие што имате телекабел на ртл можете да гледате

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А ние што сме на кејблтел/близу може да се сликаме во боја :place:
Aко си на новите пакети со анлимитед трансфер, нема да е проблем HD стрим од Sky Sports F1 :)

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Aко си на новите пакети со анлимитед трансфер, нема да е проблем HD стрим од Sky Sports F1 :)
Само телевизија имам од близу за жал, интернетот и телефонијата ми се од т-хоум....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Само телевизија имам од близу за жал, интернетот и телефонијата ми се од т-хоум....
Ептен лоша комбинација, супер ќе беше да беше спротивното :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.674
Ќе биде интересна сезонава пред се Мекларен и Мерцедес многу напредувале. Од Ферари некако незаинтересирано делуваат.
Небеше лоша и тркава само штета Шумахер што имаше инцидент и откажа, ќе се бореше за место на подиумот. Малезија ќе биде уште поинтересна се вози овој викенд

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Тие што имаат МаксТВ можат да гледаат на Vision Plus албанската. Мада вчера јас ставив да се снима, па после ми се прикажуваше само звукот, а имаше црна слика :cautious:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.674
Тие што имаат МаксТВ можат да гледаат на Vision Plus албанската. Мада вчера јас ставив да се снима, па после ми се прикажуваше само звукот, а имаше црна слика :cautious:
Намерно е блокирана сликата од макств (педерска работа)

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Сега гледав прогноза за Малезија викендов и погодете што ? дОЖД , Доожд и уште Дожд . што значи дека ке имаме супер-интересна трка

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Даааа,ке биде лудница ке има доста извртувања башка таму као знае да запичи дожд тоа болидите наместо болиди ке станат кајаци :D

M

MrzaRules

Гостин
Има инфо дека Ф1 ќе пренесуваат Vision Plus и Tring Digital - албански канали кој ги има на MаксTв а најверојатно и на другите оператори.
само оваа од Tring ја нема на Близу...Tring Shqip,Tring Max и Tring Tring ги има :eek: ама затоа ја има Vizion Plus..најверојатно таа е шо пренесуе...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
А демек на телекабел ја има РТЛ ?

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Даааа,ке биде лудница ке има доста извртувања башка таму као знае да запичи дожд тоа болидите наместо болиди ке станат кајаци :D
Ќе биде интересно.Али Шумахер е махер за такви патеки :D

Муабето ми беше.Добро бе мајкаму стара шо е ова бе бруки да нема телевизија формулата да дава.Ми купуваат некави турски бљувотини а нешто што е уметност како формула 1 не купуваат.МТВ зошто ја плаќаме по толку пари?!?!?!?Срамота е ова шо ни го прават телевизииве.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Samo po edna odrzana trka vo novata sezona, stranskite mediumi vednas predviduvaat deka clenot na Ferari, Felipe Massa mnogu brzo ke bide zamenet...Otkako Brazilecot imase losi kvalifikacii, a potoa i ispadna od trkata vo Avstralija, "Autosprint" pisuva deka kako negova zamena go naznacuvaat Jarno Trulli...La Gazetta delo Sport objavi deka partnerot na Fernando Alonso ke dobie otkaz otkako ke pomine polovina od sezonata i deka Sergio Perez i Adrian Sutil mozat da go nasledat negovoto mesto...za narednata trka vo Malezija, Massa na raspolaganje ke ima nova shasija..;)

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Samo po edna odrzana trka vo novata sezona, stranskite mediumi vednas predviduvaat deka clenot na Ferari, Felipe Massa mnogu brzo ke bide zamenet...Otkako Brazilecot imase losi kvalifikacii, a potoa i ispadna od trkata vo Avstralija, "Autosprint" pisuva deka kako negova zamena go naznacuvaat Jarno Trulli...La Gazetta delo Sport objavi deka partnerot na Fernando Alonso ke dobie otkaz otkako ke pomine polovina od sezonata i deka Sergio Perez i Adrian Sutil mozat da go nasledat negovoto mesto...za narednata trka vo Malezija, Massa na raspolaganje ke ima nova shasija..;)
Па богами срам е за Ферари а башка и он си се брука , не велам дека не е добар возач него после несреќата во Унгарија едноставно никогаш не си ја пронајде старата форма

Kajgana Shop

На врв Bottom