Формула 1 - сезона 2012

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Каде гледате формула? Дa си знам за нареден пат, идиотивте од МТВ1 прво грујо го даваа па после фудбал, и ништо од формулата.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.841
Поени од реакции
2.106
Каде гледате формула? Дa си знам за нареден пат, идиотивте од МТВ1 прво грујо го даваа па после фудбал, и ништо од формулата.
Имаше на собранискиот канал и на спорт клуб.

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
ако може некој нека ги стави резултатите од денешната трка. фала.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Мењачот му откажа.
Класика.
Таман си помислив ќе се доближи до Алонсо со поени и ќе проследиме и те како интересна завршница на сезоната, нормално вклучувајќи го и Vettel во борбата, ама нема да ми се оствари желбата по се изгледа.

Член од
14 август 2010
Мислења
1.224
Поени од реакции
1.484
Bodovite se izednaceni relativno i sega, Alonso mu bega samo 29 goda na Vetel, samo 1 trka ako mu otkazi nesto na Alonso ili go zakaci nekoj, Vetel da pobedi sto e ocekuvano i ete gi na isto...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.244
Neka si ide Hamilton od kaj posranive, go usraa sezonava i titulata mu ja zemaa, prvo u boks 10 pati go zaebaa, sea i ova mu doaga ko kapak, kolku bese razocaran jezivo bese za gledanje toa, jezivo, sram neka im e, na Se licat sezonava samo ne na seriozen tim za titula, 21vi vek e a oni vaka parodicno da se odnesuvaat, bruka. :facepalm:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Мислев дека Мекларен си ги решиле проблемите со неиздржливоста на болидот по тоа на Батон во Монца но ете не сум бил во право.
Иако сум за Ферари сепак сакав Хамилтон да победи и со второто место на Фетел ке беше поинтересно бидејки пред све сум фан на добра трка и возбудливост во сезоната.
Сингапур беше еден вид на разврска помегу возачите и титулата моментално Алонсо и Фетел се главните кандитати на титулата не се повеке 4-5 возачи како што беше на Хамилтон ке му биде тешко да се врати но сепак све може да се случи.

Јас само се надевам дека Ферари ке донесат некој надградби ке му дадат брзина на болидот бидејки моментално РБР имаат далеку побрз болид од Ферари.

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Ок што ви е на сите што го викате Фетел? Ок викајте го така, ама барем пишувајте правилно - Ветел

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Ако не си учел Германски или ако не си запознаен, В кога ќе е на прво место се чита Ф.
ама ова не е германија, и интернационално вака на интервјуа го кажуваат Ветел.

Kajgana Shop

На врв Bottom