многу се избрзаа со Алонсо, можеби ќе се десеше нешто за Ветел да дојде.... ништо, и оваа сезона ми изгледа како неуспешна, иако навудум Маса и Алонсо сочинуваат добар тандем, сепак ќе видиме...Можеш да сонуваш за Ветел барем до 2012 зошто до тогаш му трае договорот сега за сега си е задоволен во Ред бул:helou::wink:И да догодина ке возат Алонсо и Маса за ферари така или го заборави Маса?
нека остане како тест возач, барем ќе имаат врвна замена.... боље нека ја смени дивизијата него ли никад да не извози една трка.Незнам колку ги пратиш работиве,ама Физикела останува во Ферари.Како тест возач:smir:
ај продужи да се маваш од ѕид... јас реков "би сакал" да дојде Ветел, а тоа има огромна разлика..Дечкото е фан на ферари а незнае кој ке вози за ферари му се измешале брзините
штета за Кими ама изгледа АКО се врати в година ке вози во Ред БулКими си оди од Ф1 натпреварувањата. Стварно штета.
Тојота размислува за враќање на натпреварите, или продажба на тимот на Србин (Stefan GP), а Sauber највероватно ќе остане со кратки ракави.
Главниот спонзор на Brawn GP си купи тим, Virgin Racing.
Kimi веќе кажа дека ќе бара конкурентен тим... значи откако го шутнаа од Ферари му преостана Мекларен или Мерцедес ГП. А со ни еден од нив не успеа да потпише договор така да дека ќе го гледаме во Ф1 малку тешко е.штета за Кими ама изгледа АКО се врати в година ке вози во Ред Бул
Тојота не знај шо сака (јапонска работа) :pos2:
Стефан ГП
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Тојота ќе вози на почетокот на сезоната,а после ќе го продаде тимот на србине...Стефан ГП...Kimi веќе кажа дека ќе бара конкурентен тим... значи откако го шутнаа од Ферари му преостана Мекларен или Мерцедес ГП. А со ни еден од нив не успеа да потпише договор така да дека ќе го гледаме во Ф1 малку тешко е.
А тојота бара чаре како да не плати 50 милиони по сезона, ако се гледа дека потпиша договор за настап на 3 сезони, тоа ти е 150 милиони долари. Поефтино ќе ја фати да настапува, одколку да не настапува и да плати казна.
Toa e eдна од варијантите... можно е и да му го отстапи договорот на Sauber доколку се сложи FIA.Тојота ќе вози на почетокот на сезоната,а после ќе го продаде тимот на србине...Стефан ГП...
No more BMW....сега ќе користат Ферари мотори:wink:^ Баш ми е мило, БМВ си е БМВ. Тоа значи дека Хајдфелд, сепак не остана без работа ..
Има намера Мерцедес ГП да го ангажира Хајдфелд... И ќе излезе, 2-ца англичани во Мекларен, 2-ца Германци во Мерцедес^ Баш ми е мило, БМВ си е БМВ. Тоа значи дека Хајдфелд, сепак не остана без работа ..
Кај го виде ова? Мислам дека рано е уште да се каже дали ќе се додаде Scuderia пред Sauber (екипите што користат мотори од Ферари додаваат Скудериа пред името како Торо Росо).No more BMW....сега ќе користат Ферари мотори:wink: