Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208
Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Па имаше на ТВ у родната земја Финска нешо со коли ќе се тркал,тоа ќе продолжел да вози.:back:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Па имаше на ТВ у родната земја Финска нешо со коли ќе се тркал,тоа ќе продолжел да вози.:back:

Незнам првпат слушам.Абе нека иде нека брка брокули у финска.Освои една титула доста му е.Ако имаш нешто подетално прати.:back:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Кути какви се четвртасти моделите сеа за жалење...

Мала споредба:

Задниот спојлер.И воопшто цела формула.
Денес се изнасмеав со задните спојлери....пардон спојлерчиња...или спојлерченценција. Ф1 е далеку послаба од тоа што треба да биде.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ја уништуваат најдобрата авто трка на сите времиња.... Формула 1 е нешто што е над сите натпреварувања во автоспортот.... и не смееа вакви правила да воведат... Феради пропаѓа :nesvest:
Тим кој од секогаш бил најдобар... сега?
Исто ткаа многу добри тимови пропаѓаат само поради тоа што мораат да го Ослабуваат болидот највеќе поради Буџетот:tapp:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Формула 1 си беше интересна. Ферари во зависност од годината си се бореше те со McLaren те со Reno. Ова сега што се случува е тешка патетика.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Абе па и вие не плачете толку...Кога тепаше Шумахер 12 од 18 трки арно ви беше.Остај оваа година ќе пројде,па наредна пак ќе се врати истото,бар така мислам.

peppeGT

BMW piacere di Guidare...
Член од
10 април 2009
Мислења
363
Поени од реакции
12
spored mene F1 ne e toa sto bese pred 10-15g.
sega e samo eden preplaten sport so mn. "pravila i zakoni" (bez acija i atrakcija)
piloti i bolidi se vo vtoriot red . zatoa sto ne se gledaat veke slucki i momenti kaj sto navistina moze da ti se kaci adrenalinot-100%.....
edno 7-8g. ne gi sledam so interes i ne znam koj sto i kako e!!!:salut:.
spored mene e promasenooooooo.....

С

Спенсер

Гостин
spored mene F1 ne e toa sto bese pred 10-15g.
sega e samo eden preplaten sport so mn. "pravila i zakoni" (bez acija i atrakcija)
piloti i bolidi se vo vtoriot red . zatoa sto ne se gledaat veke slucki i momenti kaj sto navistina moze da ti se kaci adrenalinot-100%.....
edno 7-8g. ne gi sledam so interes i ne znam koj sto i kako e!!!:salut:.
spored mene e promasenooooooo.....
така е...директно претекнување немам видено долго време...али асален дуел...само преку бокс стратегија се претекнуваат...затоа пуштете МОТО ГП...да видите адреналин што е...претекнувања колку ти душа сака..

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
така е...директно претекнување немам видено долго време...али асален дуел...само преку бокс стратегија се претекнуваат...затоа пуштете МОТО ГП...да видите адреналин што е...претекнувања колку ти душа сака..

Кај да ги глеам на еуроспорт незнам кога се?Дај пишете кога има да гледам чим викате поатрактивно е.Јас гледав кога давааа на мтв.

С

Спенсер

Гостин
Кај да ги глеам на еуроспорт незнам кога се?Дај пишете кога има да гледам чим викате поатрактивно е.Јас гледав кога давааа на мтв.
кај нас даваат на АБЦ канал...нова телевизија е...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Очекував поинтересна трка вчера, со оглед на тоа дека на стартот беа добро наместени за да има возбудувања, но сепак уште една од многуте досадни трки последниве години. Ме радува се подобрата форма на Ред Бул и навивам до крајот за нив, сеедно дали Фетел или Вебер. Едноставно Браун не ми се допаѓаат без некоја посебна причина.
Ферари очигледно дека сезонава ако дојде до 1 победа по некоја случајност ќе биде добро, уште од сега можат да се посветат на наредниот болид.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ако има некој да пише како поминуваат тренинзите неможам да најдам.:smir:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ако има некој да пише како поминуваат тренинзите неможам да најдам.:smir:
Кој да ти пише, тренинзите во четврток никаде не ги пишува... ни на официјалната страна на ф1 ги нема. Стрпи се до утре.

Kajgana Shop

На врв Bottom