Хех епа се лажеш. Не навивам за Рено туку за МекЛарен, ама сум многу реален и слушнав какви беа изјавите на првите луѓе од овој тим.хахаха интересен си...
сигурно нававаш за Renault па сеа те надвладува песимизмот...
Како што кажа и Дарк Кинг, тоа е поранешниот БАР така што не се дебитанти. Стар тим со променета постава.Ијаааааааааааааааааа
Паметен си бил ти мајку му!
Не сум знаел, фала што ме просветли.
А тимот за кој возат познат ти е?
Кога почнав да гледам формула си имал 4 години.:helou:
Олади.:smir:
Добро...прочитај бар убаво што имам постирано...Како што кажа и Дарк Кинг, тоа е поранешниот БАР така што не се дебитанти. Стар тим со променета постава.
Океј извини. Болдираниот податок не го знаев. Моја грешка.Добро...прочитај бар убаво што имам постирано...
Знам дека Браун е поранешна Хонда, а пред тоа БАР...
Тоа што го пишав е дека: Хонда како тим сигурно му нема оставено на Браун нацрти, извештаи, развиени делови и слично, бидејќи тешка пара имаат вложено во тоа. Хонда инфраструктурата на тимот ја зема со себе, ова е комплетно НОВ ТИМ кој се натпреварува на место на Хонда и ништо повеќе.
Реално гледано ниеден тим не прави успех уште во дебитантска сезона, Браун како тим е дебитант, без разлика дали возачите или механичарите работеле пред тоа за Хонда или за други тимови.
Потребно е многу инфраструктура, напор и пари за успех во Ф1.
Па БМВ колку сезони се потеше за тек пред малку време да ја оствари првата победа!
Затоа викам дека Браун нема да оствари некој метеорски успех, иако се покажа добро на стартот. Уште работата не е чиста со тие спојлери, дифузаери и незнамтишто, мене лично ми е ептен сомнително сето ова.
За Вилијамс ништо не коментирам, тим со традиција кои сигурно развивале технологија прошлите сезони, а Рос Браун ја нема таа инфраструктура која би му го овозможила тоа, сигурно нема Ферари да му речат, елај кај нас, тестирај.
Ќе видиме утре....
Океј мислам дека немаше лични навреди туку само малку сарказам.би ве замолил без навреди, ладења и слично. Темата е за Ф1, колку што знам никому Хамилтон или Кими не му носи леб дома така да гледајте, читајте, коментирајте, пцујте ги тимовите, возачите, стјуардите, Фиа, но не меѓусебно. Да не ја користам опцијата за бан.
Edit: Заборавив да напоменам, Формулата утре ке ја даваат во 8 часот по ново време (ноќеска се менува времето), па сите местете часовниците по ново (или станете во 7 по старо) да не ја пропуштите
Во 8 ...:smir:Metono1[mkd];2381491 напиша:Vo kolku ke ja davat na TV?
ке има и реприза де... само којке чекал до 14.00 + ке има коментари вака онака беше....Океј мислам дека немаше лични навреди туку само малку сарказам.
А за ова второво шо го кажа, ... нема да има реприза во 14:00?!
Точно погоди... само што Баричело дојде втор по глупавоста на Кубица, дефектот на Маса, излетувањето на РаиконенЕве се дозна победникот Џејсон Батон прв
Втор Баричело
Трет Трули
Како што кажаGjore_Milan Батон имал најмал кофциент.
Како што видов Ферари сега за сега е последен мислам