Формула 1 Сезона 2011

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Шо и да напрат од ФИА, не можат да ги турнат.. Само лажно се надеваме, после ова денес, нема надеж... Фетел ќе победува до крај и ќе ја освои и другата титула, едно по друго.. Мора да признаам заслужено..

Но, шо би рекле и најголемите оптимисти, има време

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Шо и да напрат од ФИА, не можат да ги турнат.. Само лажно се надеваме, после ова денес, нема надеж... Фетел ќе победува до крај и ќе ја освои и другата титула, едно по друго.. Мора да признаам заслужено..

Сигурен во ова ?..ај сети се како "паднаа" ферари ..кога им лимитираа тестирања и буџет и забраната за развивање на моторот..кога рено го имаа најперспективниот мотор ..појма неам сега кој тим го има најдобриот..има уште еден куп таки пример не ми текнува сега у момент..ако грешам може слободно да ме исправи некој..И пак ке кажам ..ќе најдат начин да ја намалат супериорноста на Ред Бул, али не ми е тоа желба ..:)
A за другото те подржувам Ред Бул се со двојна курна оваа сезона..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не грешиш, за ништо од набројаново.. Се сложувам.. Но, и колку да ја намалат со овие мапирања, па предходно со флексибилните крила, не можат да ја уништат.. Јасно е дека имаат најдобар болид, и ќе ги имаат до крајот на оваа и сигурно во наредните сезони... Њуи не е вчерашен, и сигурно има сметано на „вакви“ препреки... :)

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Убаво тргна Алонсо ... Ајде само така ... FORZA FERRARI !!!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Добро овај коментаторов ги вежба ли тие долги безсмислени реченици?

Тешко такви ретардирани коментари да се раѓаат спонтано, мора да ги има вежбано.

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Може некој на кратко да ми каже како се одвиваше трката..не успеав да станам да ја гледам..сега се разбудив..:sick:

Член од
26 јуни 2011
Мислења
22
Поени од реакции
0
e da be samo ovaj vetel pobedvit ne e interesno :sneaky:
--- надополнето: Jun 26, 2011 5:24 PM ---
:ROFLMAO:EDEN DRUGAR GO VIKA PETEL HAHAHAHA

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Може некој на кратко да ми каже како се одвиваше трката..не успеав да станам да ја гледам..сега се разбудив..:sick:
Поарно штом си се наспал. Валенсија е тапа стаза која не може да пружи возбудлива трка. На мене да е ќе ја укинам :) ..

Фетел полета од стартот, Вебер и Алонсо се рчкаа за П2, остала банда голташе прашина .. Беше толку досадно што ни хот чикс немаше на јахтите или на тоа базенчето што е над патеката. :cool:

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10

Jas mislam deka ima napredok kako prvo poradi ova http://www.youtube.com/watch?v=K27QJTKbgTY kako vtoro vettel ne uspea da izbega 20 sek alonso slabo startuvase dokolku bese na 2 3 pozicija vettel ke goltase prasina

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Хммм не знам, ама сега е веќе се касно.. 100 бода разлика се во прашање... :)

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
11 trki se vo prasanje uste mnogu iscureni motori ke ima uste mnogu incidenti uste mnogu kiksovi kako na vettel vo kanada ne velam deka alonso ke bide sampion baton e blisko webber e blisko

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Reb Bull се сеуште само енергетски пијалак според мене :P нека доминират уште 3,4 сезони па тогај може да ги ставиме во исти кош со ферари и мекларен. алонсо конечно почна да се буди али касно. Vamos Alonso Vamos Ferrari

Член од
18 јули 2010
Мислења
278
Поени од реакции
177
валенсија е многу досадна трка. јас заспав гледајќи и сум преспал добро 10-15 круга.
И која е логиката една шпанија да има две трки а сад ниту една. А индијанаполис е супер писта која секогаш нуди многу атракција.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
11 trki se vo prasanje uste mnogu iscureni motori ke ima uste mnogu incidenti uste mnogu kiksovi kako na vettel vo kanada ne velam deka alonso ke bide sampion baton e blisko webber e blisko
Како уште многу !? Досега немаја ни еден, а и не верувам дека ќе имаат... Ветел можи да напрај глупост, ама треба да прај на сите трки до крајот глупости, а Луис/Фернандо/Џенсон/Марк да победуваат... Тешко е тешко... Оваа година најрано се знае шампионот
--- надополнето: Jun 29, 2011 12:53 AM ---
Reb Bull се сеуште само енергетски пијалак според мене :p нека доминират уште 3,4 сезони па тогај може да ги ставиме во исти кош со ферари и мекларен. алонсо конечно почна да се буди али касно. Vamos Alonso Vamos Ferrari
Ова како Амди Бајрам стил, а? Јас велам пак, и практикувам да не живеам во минатото и историјата, туку да зборувам за она што сум доживеал.. Имињата на Мекларен и Ферари се класика, но моментално се две класи зад Ред Бул ! Факт ! Било да е енергетско пиче или сладолед ! :)
--- надополнето: Jun 29, 2011 12:54 AM ---
валенсија е многу досадна трка. јас заспав гледајќи и сум преспал добро 10-15 круга.
И која е логиката една шпанија да има две трки а сад ниту една. А индијанаполис е супер писта која секогаш нуди многу атракција.
Едноставно, САД се толку понапред, што не ги интересира Ф1 повеќе.. И нема пари на тој пазар.. Тие веројатно кај и да се, ќе измислат коњи со мотори во газот како атракција, кои ќе трчаат околу Инидијанополис... А и кај нив, класика е Наскарот, така да...

Kajgana Shop

На врв Bottom