- Член од
- 7 мај 2009
- Мислења
- 710
- Поени од реакции
- 55
Ја веќе 10 години минумум следам и сеа приметив. Ама до пред 2-3 години не сум ни прател што се случува на тренинзите.
Епа имаше околу 2ипол минути останато после ударот на Малдонадо, што значи само имаше еден круг шанса Хамилтон да направи добро време, ама се заеба зошто не ја фати истата кривина кај што се лупна Перез.Како бе Хамилтон имаше топ време во Q1, а на крај 7ми завршил ?!
Не можеше да извози добар брз круг поради ударот на Малдонадо, или шо беше работата ..
Ептен го зафркна ударот, наместо да извози три круга, на крај испадна само 1, и тој не го возеше како што треба за на крај да забележи само 7 време...А баш си се понадевав после Q1 и Q2 дека ќе може барем да го загрози Фетел(и покрај тоа што сите знаеме како вози Фетел во Q3), and in the end, only another disappointment!Како бе Хамилтон имаше топ време во Q1, а на крај 7ми завршил ?!
Не можеше да извози добар брз круг поради ударот на Малдонадо, или шо беше работата ..
You do understand humor, right!?Hamilton izjavi deka go kaznuvale oti bil crnec
Хахахахааа добар си .. Иначе еве го интервјуто.Hamilton izjavi deka go kaznuvale oti bil crnec