Формула 1 Сезона 2011

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Ја веќе 10 години минумум следам и сеа приметив. Ама до пред 2-3 години не сум ни прател што се случува на тренинзите.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Како бе Хамилтон имаше топ време во Q1, а на крај 7ми завршил ?!

Не можеше да извози добар брз круг поради ударот на Малдонадо, или шо беше работата ..

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178

Не можеше да извози добар брз круг поради ударот на Малдонадо, или шо беше работата ..
Епа имаше околу 2ипол минути останато после ударот на Малдонадо, што значи само имаше еден круг шанса Хамилтон да направи добро време, ама се заеба зошто не ја фати истата кривина кај што се лупна Перез.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540

Ептен го зафркна ударот, наместо да извози три круга, на крај испадна само 1, и тој не го возеше како што треба за на крај да забележи само 7 време...А баш си се понадевав после Q1 и Q2 дека ќе може барем да го загрози Фетел(и покрај тоа што сите знаеме како вози Фетел во Q3), and in the end, only another disappointment!

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ццц .. Стварно штета !

А ептен јако беше наштиман болидот, одлично функционираше во Q1 и таман се понедавав дека ќе видиме друг тим на ПП.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Таман јас ќе пишев за ова .. :)

Ништо кога ќе те стрефи малер, те мава до крај. :S

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Заврши, како заврши Монако.

Искрено Себ не и неговиот пе*ерски тим не заслужија победа вчера. Батон, а Бога ми и Шпионот со вожњите и тактиките требаше да завршат пред него. Ова е втора трка по ред на која Себ се спасува само поради нејзината затвореност, а не поради брзината и совршено наштиманата аеродинамика на неговиот болид ..

Поззз па за 2 недели очекувам јак отпор од МекЛарен и Ферари во Монтреал - One of my favourites ! ;)

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
:S батон или алонсо требаше да победат. Црвено знаме у шупак да си го набута фетел...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Се е ок, али чувството кога ќе им кажиш на другарите дека пред влезот во тунелот, од десна страна имаш „Мекдоналдс“ е фантастично... Единствената патека која сум ја посетил е Монте Карло, нормално вон сезонски....

Инаку во Монако, и да си во паркот или горе кај резиденцијата на принцот, или било каде, сигурно ќе фатите еден дел од трката... Но, и за тоа најдоа лек.. Не можете да одите во петок и да преспиете во паркот и да ја гледате бесплатно трката... Туку, четвртокот пред трката, се прави „чистка“ во Монте Карло и едино само граѓаните на Монте Карло можат да бидат таму, бесплатно.. Како се прави чистка !? Па, во Монако имате преку 3000 безбедносни камери, а државата е голема околу 1.40 км/2... Сите други плаќаат влез, макар и да не одат на трка... :)

Ова да се пофалам :D

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
беше во Монако??????????? woooow :)

честитки до Фетел - имаше многу среќа ама победата си е заслужена
за влакно не победи Алонсо ама ај следната трка да сме живи и здрави
за камиказата Хамилтон ќе кажам само АРОГАНТЕН ИДИОТ

Член од
14 август 2010
Мислења
1.227
Поени од реакции
1.492
Hamilton izjavi deka go kaznuvale oti bil crnec :notworthy:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Hamilton izjavi deka go kaznuvale oti bil crnec :notworthy:
Хахахахааа добар си .. Иначе еве го интервјуто. :D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1583011434941&oid=229883015493&comments

Ама и се извини Луис .. Кој признава, пола му се прашта. ;)
http://formula1fanpage.blogspot.com/2011/05/hamilton-apologises-to-massa-and.html

Инаку од Бахраин изјавуваат дека се спремни и дека ''ГПто може да се одржи уште утре'' !
http://formula1fanpage.blogspot.com/2011/05/bahrain-circuit-insists-it-could-hold.html

Kajgana Shop

На врв Bottom