Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Немам симбианец покрај мене, во сетингс, во нетворк таму негде побарај има дали 3г и гсм, само 3г или само гсмКаде точно ке може да ми кажеш ?
Немам симбианец покрај мене, во сетингс, во нетворк таму негде побарај има дали 3г и гсм, само 3г или само гсмКаде точно ке може да ми кажеш ?
Има само да наместиш мануал или автоматски да бара мрежа и уште едно Cell info displayНемам симбианец покрај мене, во сетингс, во нетворк таму негде побарај има дали 3г и гсм, само 3г или само гсм
Од ONE одма ја прочита кога ја ставив повторно кратичката , од VIP не сака да добие мрежа ..Немам симбианец покрај мене, во сетингс, во нетворк таму негде побарај има дали 3г и гсм, само 3г или само гсм
Однеси го на сервис и декодирај гоЗдраво на сите,
Дали има опција за да се отклучи HTC Desire S купен од Т-Мобиле за да може да се користи и со друга сим картичка?
Веќе барав нешто по интернет но никаде не можам да најдам кодови за отклучување за Т-Мобиле Македонија.
Благодарам
Да тоа стои како опција, али сакав да проверам дали можам нешто сам да направам. Повеќе би сакал сам да го средам него ли да го оставам некаде телефонот со се се внатре што имам. Тоа ми беше муабетот.Однеси го на сервис и декодирај го
Кај мене на Нокиа Е71 во Menu->Tools->Settings->Phone->Network. Тука имаш Dual Mode, UMTS и GSM. Мислам дека ако не користиш мобилен интернет можеш на GSM да одбереш.Каде точно ке може да ми кажеш ?
Да да видов на н73ката имаше ама на овај н95 немаше за да избериш ..Кај мене на Нокиа Е71 во Menu->Tools->Settings->Phone->Network. Тука имаш Dual Mode, UMTS и GSM. Мислам дека ако не користиш мобилен интернет можеш на GSM да одбереш.
Сменети се Factory кодовите, неможе преку unlock код од интернет, само сервисЗдраво на сите,
Дали има опција за да се отклучи HTC Desire S купен од Т-Мобиле за да може да се користи и со друга сим картичка?
Веќе барав нешто по интернет но никаде не можам да најдам кодови за отклучување за Т-Мобиле Македонија.
Благодарам
Ти Пратив пп.Ме интересира дали може и колку чини да се декодира NOKIA C3 ?