Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
3 цифрена ќе те чини Кликни ми во потпис каде што пишува Алфа Мобил и консултирај се.
Скршен е екранот или не ти покажува слика на екранот (темен, бел и сл.)Колку чини замена (или поправка) на екран за SE W580i ?
Темен е и има црвени линии вертикалноСкршен е екранот или не ти покажува слика на екранот (темен, бел и сл.)
Ахам имаш ПП ако е до екранотТемен е и има црвени линии вертикално
Ахам имаш ПП ако е до екранотТемен е и има црвени линии вертикално
ZA DEKODIRANJE MI POBARAJA 3000 DEN.TAKA DA NE E MOZNO ZA 100DEN KAKO SO VELIS TI?Да бе 100 денари е декодирање за U8 сигурно!
Хардвер друже, носи го на сервисимам nokia C-5 не влегува во камерата.односно ме врака назад...........помош совет, апдејтував софтвер ама нишо, вратив на фабрички ама работеше само 1 ден сега е исто.....
Оди во сетинзите и намести на гсм онли, ако не добива тогаш сервис има проблем нештоИмам нокиа Н95 али не може мрежа да најде телефонот ни на VIP ни на ONE што е проблемот ке може да ми каже некој ? На ONE најде на мануал и кога одам да се намести ми вика не е дозволено .
Каде точно ке може да ми кажеш ?Оди во сетинзите и намести на гсм онли, ако не добива тогаш сервис има проблем нешто