mhm... зависи од верзијата, доколку има модем 2.28е 15 евра доколку има модем 2.30 30 евра.Да донесам Iphone 3Г од Америка,морам да го декодирам така.
Цена ??
45 евра за неполни два денаДекодирање на BlackBerry Storm (да работи на картички и од Космофон и Т-Мобиле)
возможно е и колку е цена? :smir:
за што телефон и на кој начин сакаш да ја отвориш?Абе ке мозе некој да ми казе од кај да си доњнлоад програма за декодирање на телефо... и како да го отворам нокиа Е51 ? ? ?
немамнекро,маска за нокиа 6220c имаш ли и са паре ?
ако идеш преку вирус 1850 денари со монтажа орг. (мислам дека за тебе 101% бараше дисплеј у недела у 10 сабајле, ме разбуди дебелотоЕкран за Nokia 5310 XpressMusic
наједноставно е да симнеш калкулатор за јава s40 v3 платформа, доколку не најдеш соодветен, тогаш апдејт на софтверот и ќе ти биде се тука.Ми треба помош - ми се изгуби калкулаторот од менито, појма немам како е тоа можно. Имам Нокиа 6300.
И дали може да си купам нова маска за ваков мобилен?
Да бе за мене бараше хахахa. Ај ако не земам друг сигурно ќе ти дојдам. Тенксако идеш преку вирус 1850 денари со монтажа орг. (мислам дека за тебе 101% бараше дисплеј у недела у 10 сабајле, ме разбуди дебелото
до 15 до 30 евра, зависи од верзијата не од староста.Kolku kosta da se dekodira iphone? mislam deka ne e od najnovite
од 15 до 25 евра, имаш златни, црни, розеви, белиКај можам да најдам маска за Нокиа 6300. И каква боја е?