Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Член од
11 април 2012
Мислења
4.692
Поени од реакции
5.429
Декодирање на Лумиа 640 (од телеком кај нас) или да кажете каде може да се купи, 640хл е исто опција.

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Колку ќе чини отклучување на Samsung Galaxy Trend 2 lite на сите мрежи да работи? Од вип е земен ако прави некаква разлика :)

Член од
5 април 2015
Мислења
163
Поени од реакции
46
pronajden iphone 6 mozebi i ukraden vo stranstvo go donese drugarot mkd so zaklucen icloud dali ima sansa da se otkluci tell i da funkcionira

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Imam ajfonce 4s staklo, arno ama zakluceno e na svedska mreza. Dali moze da funkcionira so rsim ili mora da se otklucuva. Ako nekoj moze poveke da mi kaze i koja cena e, IMEI od tel: 013595005128776

Член од
10 јули 2012
Мислења
17
Поени од реакции
0
Имам Леново A319.

Веќе вторпат на reboot ми се случува да закочи при воведната слика, вака нешто

Минатиот пат сам чепкав низ factory reset опциите ама не направив ништо и морав да го пратам на сервис во Скопје. Сега не сакам да го праќам и да бидам недела дена без телефонот. Претпоставувам дека треба да се преинсталира Андроидот, нешто слично на преинсталирање на Виндоус. Можам сам тоа да го направам, и како ?[DOUBLEPOST=1448847353][/DOUBLEPOST]Немам ништо чепкано ни хардверски ни софтверски во телефонот, само даунлоуд на најосновните апликации.
[DOUBLEPOST=1451170569][/DOUBLEPOST]
Имам Леново A319.

Веќе вторпат на reboot ми се случува да закочи при воведната слика, вака нешто

Минатиот пат сам чепкав низ factory reset опциите ама не направив ништо и морав да го пратам на сервис во Скопје. Сега не сакам да го праќам и да бидам недела дена без телефонот. Претпоставувам дека треба да се преинсталира Андроидот, нешто слично на преинсталирање на Виндоус. Можам сам тоа да го направам, и како ?[DOUBLEPOST=1448847353][/DOUBLEPOST]Немам ништо чепкано ни хардверски ни софтверски во телефонот, само даунлоуд на најосновните апликации.
[DOUBLEPOST=1451171506][/DOUBLEPOST]Treba da se fleshuva. Neshto si zeznal izgleda. Moze si sakal da napravish system update ama tamu ima predupreduvanje deka mozesh da izgubis mnogu raboti. Vikaat:"Curiosity kill the cat". Pri fleshuvanje treba da se vnimava da se najde ROM bash za toj telefon. I treba da se fleshuva so izvadena baterija. Ako vnesesh pogreshno neshto moze da se stopi neshto. He he. Mora mnogu da se vnimava. Se moze da se sredi samo zavisi kolku si uporen i kolku nervi imash i mirna raka. Jas na primer Lenovo tabletot go umrev. Skroz mrtov crn ekran. Pa mu napraviv reanimacija so fleshuvanje i toa so njnov software i sega e ROOT. I ne se pokazuva imeto na tabletot na primer pri wireless conekcija.He he. A bashka nemoze da te kontrolira veke telefonskiot operator. Telefonot ushte dishe. Probaj so hard rest. Pishi na Youtube tvojot tip namobilen-hard reset.

Последно уредено:
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.507
Поени од реакции
8.010
Имам проблем со Галакси С4, некогаш ми ја чита некогаш не ми ја чита мемориската, хардверски проблем е,софтверски или проблем е картицата?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Имам проблем со Галакси С4, некогаш ми ја чита некогаш не ми ја чита мемориската, хардверски проблем е,софтверски или проблем е картицата?
Пробај со друга картица, ако пак исто прави, тогаш се заменува цел дел флет со читач за сим и мемориска

Kajgana Shop

На врв Bottom