Види на саммобиле дали има понов фирмверздраво.сакам да прашам?е вака.имам самсунг галакси с3(и747) од атт уса.како може да му направам апдејт на софтверот,пошто ми е на 4.1.1 џели бин?дали може преку один,да не треба да се флешува нов бутлоадер и такви работи.ако може некој да ми објасни или некој сигурен линк да ми прати,да не завршам со брикување на телефонот.фала мн. позз
Направи фактор ресет од рикавериВака,пред 2 месеци го декодирав од вип на т-мобиле телефонов,се работи за НОТЕ 3,купен на ново од вип.Од тогаш,почна да заебава кога отварам месинџер да сликам на чат,на камера да заебава...малку е спор кога куцам пин да го уклучам...не заебава 24/7 ама знае почесто да заебава.
Знае некој од што е,и дали е можно пошто е декодиран ?
Имам едно прашање до тебе. Имам С3 т999 од т-мобајл што е моделот отклучен ми е на сите мрежи , е сега ако спуштам и да инсталирам нов софтвер дали ќе е отклучен или ќе мора повторно да го отклучувам ?Види на саммобиле дали има понов фирмвер
ќе ми се делитне се ?Направи фактор ресет од рикавери
Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Да ке си направиш бекап на слики или префрли се на sd ако имашќе ми се делитне се ?
Јеп само тој е ... така да што е тоа е, ако ти е успорен направи Wipe дата па после и кеш преку рекавери[DOUBLEPOST=1430769434][/DOUBLEPOST]Јок.нема
Па зависи како го декодирале, мада 99% нема да се кодираИмам едно прашање до тебе. Имам С3 т999 од т-мобајл што е моделот отклучен ми е на сите мрежи , е сега ако спуштам и да инсталирам нов софтвер дали ќе е отклучен или ќе мора повторно да го отклучувам ?