Да бе, затоа ги победивме - не бранеше Станиќ! Како некои луѓе не можат да сфатат дека утакмицата Србија - Македонија беше само официјално излегување на терен и победа на Македонија! Србите не играа како знаат, меѓутоа и ние не игравме ни приближно добро како што знаеме затоа што утакмицита беше наместена у наша полза.Абе Србите тепаат 90% утре, тепаа тие и во групната фаза, плус ова е финале.... судиите немилосдрни ќе се по Данците мислам... Србите играат одлучно, Станиќ ако брани како вчера нека не излегуваат Данциве И фер испаднаја, Марјанац го стадоја да брани против Македонија па така обезбедивме 5. место, без таа победа... не знам на кое место би завршиле
Не, Македонија заслужи.Последно да ми е не навивам за Данска. Напред Србија, овие шутраци не заслужија медал.
Од каде ова ? Јас бев не слушнав ништо такво, едино ако си пееле 20 души па да не се слушнеШешум и дефинитивно го пропушта финалето...
Инаку навивам за Данска
Што не кажете дека тие копиљаците пееле ЈУЖНА СРБИЈА, НИКАД МАКЕДОНИЈА кога игравме со нив?
Ај што на ТВ не го слушнавме, ама тие што бевте ваљда убаво сте слушнале...
Од каде па сега ова? Не ми се верува, да се скандирало тоа, ќе се слушнеше, ќе имаше по интернетов муабети. Не знам, јас мислам дека атмосферата беше пријателска.Шешум и дефинитивно го пропушта финалето...
Инаку навивам за Данска
Што не кажете дека тие копиљаците пееле ЈУЖНА СРБИЈА, НИКАД МАКЕДОНИЈА кога игравме со нив?
Пееле тие навивачите, со знамиња што беа.Од каде ова ? Јас бев не слушнав ништо такво, едино ако си пееле 20 души па да не се слушне
Беа малку они, едино што слушнав е за Албанците и косово, ние возвративме со мртов.... и од кога тоа го скандираа и последно им остана, пошто после кога и да пробаа да викат Србија Србија, наште со тупаните први почнуваа и сите здивуваа да ги надвикаме, се беше мирно ем и тие што беа со знамија нивни дојдоа и фан зоната со македонци мирно бешеПееле тие навивачите, со знамиња што беа.
Член на навивасчка група сигурно би приметил....
Така пишуваше на наш форум (форумот на Комити). Па нашиот член и дечки од Чкембари им запеале Јас те ебам Србија, додека другиве наши немо ги гледале...
Точно така.Другари што беа ми го кажаа истово,ама намерно не пишав ништо,мислев дека грешно им се слушнало.Шешум и дефинитивно го пропушта финалето...
Инаку навивам за Данска
Не пееа ништо такво. Баш заедно пеевме кој не скока тој е албанец и немаше никакви провокации.Шешум и дефинитивно го пропушта финалето...
Инаку навивам за Данска
Потврдија повеќе членови од Комити, а плус сигурно не би кажале пофални зборови за Чкембари напразноНе пееа ништо такво. Баш заедно пеевме кој не скока тој е албанец и немаше никакви провокации.