Финале: Србија - Данска - [29.01.2012]

Статус
Затворена за нови мислења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
За никој не сум. Ни едните ни другите сакам да го освојат ама нека победи подобриот.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Уеитинг анкетичка една

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Луѓе, ај не летајте толку бргу.Данците се извадија во првата фаза, али сега кога им тргна возот не верувам дека некој ќе ги сопре;) .Од натпревар во натпревар играат се подобро и подобро.Србите можат да ги добијат само на публика и судии инаку на никој друг начин.Данска е исклучително брза кондициски многу спремна репрезентација.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Абе Србите тепаат 90% утре, тепаа тие и во групната фаза, плус ова е финале.... судиите немилосдрни ќе се по Данците мислам... Србите играат одлучно, Станиќ ако брани како вчера нека не излегуваат Данциве :D И фер испаднаја, Марјанац го стадоја да брани против Македонија па така обезбедивме 5. место, без таа победа... не знам на кое место би завршиле ;)

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Абе Србите тепаат 90% утре, тепаа тие и во групната фаза, плус ова е финале.... судиите немилосдрни ќе се по Данците мислам... Србите играат одлучно, Станиќ ако брани како вчера нека не излегуваат Данциве :D И фер испаднаја, Марјанац го стадоја да брани против Македонија па така обезбедивме 5. место, без таа победа... не знам на кое место би завршиле ;)
Да бе, затоа ги победивме - не бранеше Станиќ! Како некои луѓе не можат да сфатат дека утакмицата Србија - Македонија беше само официјално излегување на терен и победа на Македонија! Србите не играа како знаат, меѓутоа и ние не игравме ни приближно добро како што знаеме затоа што утакмицита беше наместена у наша полза.
И сега заради тој натпревар 80% од МАКЕДОНЦИТЕ мислат дека Србија е пет пати појака од нас. И баш затоа сакам да победи Данска!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Шешум и дефинитивно го пропушта финалето...

Инаку навивам за Данска :)
Што не кажете дека тие копиљаците пееле ЈУЖНА СРБИЈА, НИКАД МАКЕДОНИЈА кога игравме со нив?
Ај што на ТВ не го слушнавме, ама тие што бевте ваљда убаво сте слушнале...

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892

Што не кажете дека тие копиљаците пееле ЈУЖНА СРБИЈА, НИКАД МАКЕДОНИЈА кога игравме со нив?
Од каде ова ? Јас бев не слушнав ништо такво, едино ако си пееле 20 души па да не се слушне :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Од каде па сега ова?:cautious: Не ми се верува, да се скандирало тоа, ќе се слушнеше, ќе имаше по интернетов муабети. Не знам, јас мислам дека атмосферата беше пријателска. :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Од каде ова ? Јас бев не слушнав ништо такво, едино ако си пееле 20 души па да не се слушне :)
Пееле тие навивачите, со знамиња што беа.
Член на навивасчка група сигурно би приметил.... :)
Така пишуваше на наш форум (форумот на Комити). Па нашиот член и дечки од Чкембари им запеале Јас те ебам Србија, додека другиве наши немо ги гледале...

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Пееле тие навивачите, со знамиња што беа.
Член на навивасчка група сигурно би приметил.... :)
Така пишуваше на наш форум (форумот на Комити). Па нашиот член и дечки од Чкембари им запеале Јас те ебам Србија, додека другиве наши немо ги гледале...
Беа малку они, едино што слушнав е за Албанците и косово, ние возвративме со мртов.... и од кога тоа го скандираа и последно им остана, пошто после кога и да пробаа да викат Србија Србија, наште со тупаните први почнуваа и сите здивуваа да ги надвикаме, се беше мирно ем и тие што беа со знамија нивни дојдоа и фан зоната со македонци мирно беше :)

( Бар ја така чув и видов )

В

Вори

Гостин

Точно така.Другари што беа ми го кажаа истово,ама намерно не пишав ништо,мислев дека грешно им се слушнало.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Не навивам за никој, али Данска и те како е подобра од Србија. Единствената предност на Србите е домашниот терен и 18.000 луѓе подршка. Али можно е и тоа да не им помогне. Србија со Хрватска се извади заради Станич и заради глупиот Голужа, али Данска е сосема друга приказна. Научени се да не се предаваат. Ова ќе биде судир на земја со типичен балкански менталитет и земја со типичен скандинавски менталитет. А сите знаеме дека нашиот балкански менталитет не е сјаен :confused:

Кој ги гледаше Данците вчера со Шпанија и кога играа со Германија знае дека се многу јаки. Играат ептен брз ракомет, и во случај србите да не можат да го успорат (ко и ние што не можевме) - ќе изгубат. Има и добри шанси Данците да ги фатат Србите на кондиција, пошто сепак ова е осми натпревар на првенството.
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 17:49 ---
Еве една мајсторија на Хансен од вчера :cuc:

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295

Не пееа ништо такво. Баш заедно пеевме кој не скока тој е албанец и немаше никакви провокации.:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Не пееа ништо такво. Баш заедно пеевме кој не скока тој е албанец и немаше никакви провокации.:)
Потврдија повеќе членови од Комити, а плус сигурно не би кажале пофални зборови за Чкембари напразно :D
Мило ми е што конечно за националните интереси се настапи здружено:D
Ете и погоре потврди и Вори.

Откако повеќе пати пробале да се пее И кој не скока...., после неколку обиди нашиве не ги ебавале веќе. Тогаш почнале овие да го пеат истото што го имаат пеено и на фудбал пред многу години...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom