Финале: Србија - Данска - [29.01.2012]

Статус
Затворена за нови мислења.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Данска не заслужува вопшто да игра на ова финале али ајде нека им биде..Според мене србија тепа со 4 разлика.Доста се вадеа у последни минути педерите дански..

С

сашенко

Гостин
Колку е болно чуствтото да знаеш дека сме ги надиграле и двете репрезентации што одат во финале а ние не сме таму фаааак

В

Вори

Гостин
Прво,финале е на Европско првенство.Темава заслужува да има малку подобар вовед,а не ултра националистички песни каде што ми се спомнуваат маршови,реки и триста други глупости.

Не ме интересира дали на Македонија повеќе би му одговарало тоа Данска да биде шампион,кога најверојатно во која и да е група,ќе одиме на Олимписки игри.
Реков,после меѓусебното дудлање измеѓу Шведска и Данска дека скандинавските земји ми се намбер уан омразени земји и кој било да освои освен тие гнаси.
Данска едвај преку нас фактички обезбеди и финале.Педерски не тепаа,имаа среќа и тако даље.
Имаат добра игра,али таа во глобала им се заснова врз Хансен.Да му закачат фластер србиве на барбикава и пола работа ќе биде завршена.

Србија пак,е понесена од домашната публика,домашниот терен и од самото финале.После победата над ривалот Хрватска,очекувам да летаат по теренот и да продолжат во исто темпо.Станиќ и Илиќ ако имаат уште една ваква вечер како оваа,им нема спас на данците.А и не верувам дека ќе одолеат на атмосферата која ќе се створи во Арена.(сеа во финале ќе се соберат србиве,ипак не е заебанција)

Да не ја тупам као оној Магдинчев.За Србија ќе навивам утакмицава,без да се потресувам и палам.Не сум србоман,македоман сум ако уопште го користиме тој глуп израз,ама помило би ми било да освои соседна земја која за мене игра подобар ракомет,иако застарен како и нашиот,затоа што игра колектив,а не индивидуи,отколку пичкеси материне земја,која едвај се провлече до финале и тоа преку Македонија.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554

"Na Svetog Savu prvo je Novak Đoković izborio finale Australijen opena, potom su vaterpolisti stigli do finala Evropskog prvenstva, a isti uspeh ostvarili su i rukometaši."

БОГ ЧУВА СРБЕ !

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
дечко ајде ќе те молам вакви анти-макеоднски песни да не постираш со оваа песна четниците се пуштале у напад тука немој така
Марш на Дрина - песна за Македонија? :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.955
Поени од реакции
7.074
Значи сега се прави меѓусебна табела со Србија, Данска и Македонија, за кој да биди шампион? Ние имаме 2 бода и гол разлика +3. Србија има 2 бода и гол разлика +4. Значи треба Данска да тепа 1 разлика и ние сме шампиони :pos:

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
Без разлика за кого би навивал од емотивни причини, подобро за нас е да победи Данска.

Во група со Шведска и Унгарија имаме многу поголеми шанси за квалификации. Јас би им наплатил на Швеѓаните за пуштената утакмица - ем се послаби, ем немаат висока мотивација. Турнирот таман е за нивни Велигден - ако се наместат коцките, одиме за Стокхолм..

Башка, ни на Србите не им е гајле многу-многу. Се гледа по публиката, ги заболе за ракомет. За нив беше поважно да ги плеснат Хрватите отколку они самите да одат во финале. Нека ни платат пак 1,000 билети ако сакаат поддршка, сигурно ќе се најде некој.. :pos:

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
Сега Србија ќе ги казни што го украдоа српскиот фудбалски дрес да направат знаме! :pos:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не може Данците до толку среќа да имаат и во финале да победат.
Не може!

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
Нормално, се надевам на злато на Србија, иако и ова досега што го направија е голем успех. За уживање ќе беше да се види финале Македонија-Србија ама тоа е тоа. И секако, Дарко Станиќ да има свој ден, уште еднаш.:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom