Финале: Германија - Шпанија 29.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Kakov Deutschland kje izgubat germancive nemozat so Spanija aj koga ke zavrsi kej praveme muabet ke videte :)

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Торес ќе ја реши утакмицата!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Не можам ни да предпоставам што ќе се случи на овој натпревар. Играат две големи екипи, тука нема фаворизирана екипа, па нема да биде изненадување кој и да го добие ова финале.
Балак е најавен во стартните 11 па тоа е голем плус за Греманија.

[ 4-2-3-1 ]
Jens Lehmann
Arne Friedrich
Per Mertesacker
Christoph Metzelder
Philipp Lahm
Torsten Frings
Thomas Hitzlsperger
Bastian Schweinsteiger
Michael Ballack
Lukas Podolski
Miroslav Klose

Кај Шпанија во старните 11 го има Фабрегас на местото на повредениот Давид Виља. Значи ќе има мала промена во формацијата на Шпанија, но мислам дека вака Шпанија е многу посилна. Торес е поопасен кога е осамен во шпицот и сите играат за него.

[ 4-1-4-1 ]
Iker Casillas
Sergio Ramos
Carlos Puyol
Carlos Marchena
Capdevila
Marcos Senna
Andr�s Iniesta
Xavi Hernandez
Cesc Fabregas
David Jim�nez Silva
Fernando Torres

Доколку морам да типувам би типивал на Шпанија.

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Meazza , од каде ти е инфото дека балак и Фригс сигурно ќе се појават во првите 11 ? колку што знам , се уште не е официјално дека ќе играат , плус и замената на Фригс , Рофлс доби тешок удар на главата на мечот со Турција и он е неизвесен , али нема да има некој ефект неговото отсуство ..

предноста на Шпанците е во брзината на офанзивците . Силва , Фабрегас , Торес , Чаби , па дури и Рамос , лесно можат да ги изедат Мертесакер и Мецелдер , тука ја гледам големата предност на Шпанија . плус ако не настапат Балак и Фригс , Швабите ќе мора да играат ко жабарите шо играа во 1/4 финалето ..

Ја викам , Шпанија го освојува вториот трофеј , 2:1 конечен резултат

п.с Колку за проверка , стрелци : Фабрегас , Торес и Клосе :tv:

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Балак и Фригс 99% НЕМА да играат вечер , сега објавија на една германска телевизија .. Голема предност за Шпанија , шпанците со 5 играчи од средниот ред и Торес како единствен напаѓач ..

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Вчера цел ден ми се моташе у глава дури и ја сањав дека изгубија 3-0 шпанците.
Инаку мислам и гуиза ќе игра.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Meazza , од каде ти е инфото дека балак и Фригс сигурно ќе се појават во првите 11 ? колку што знам , се уште не е официјално дека ќе играат , плус и замената на Фригс , Рофлс доби тешок удар на главата на мечот со Турција и он е неизвесен , али нема да има некој ефект неговото отсуство ..

предноста на Шпанците е во брзината на офанзивците . Силва , Фабрегас , Торес , Чаби , па дури и Рамос , лесно можат да ги изедат Мертесакер и Мецелдер , тука ја гледам големата предност на Шпанија . плус ако не настапат Балак и Фригс , Швабите ќе мора да играат ко жабарите шо играа во 1/4 финалето ..

Ја викам , Шпанија го освојува вториот трофеј , 2:1 конечен резултат

п.с Колку за проверка , стрелци : Фабрегас , Торес и Клосе :tv:
www.livescore.com
Од тука ми е составот. Исто така вчера прочитав на некои линкови дека Балак и Фабрегас ќе бидат во составите.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Навивам за Германија! Се надевам дека натпреварот нема да биде досаден.

Kiko-Kozle

GunneR 4 EveR
Член од
29 јуни 2008
Мислења
356
Поени од реакции
7
ja mislam germanija ke zeme euro zaso kolku i da se jaki spancive sepak germanija se voigran sostav i ima dosta iskustvo na vakvi mecevi

word

Експресија...
Член од
2 октомври 2007
Мислења
298
Поени од реакции
3
Ѓерманија ќе тепа:smir:

Член од
29 јуни 2007
Мислења
91
Поени од реакции
2
Дојчланд ибер алес ја викам !!2 и не игра Балак тогаш сигурно че тепа Германците, Балак му ја кочи играта !!2

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
bi tipuval na germancite....vreme im e da osvojat nesto...12 godini ne bile prvi a sea im se pogodija kockite i mislam deka imaat realni sansi da go osvojat prvenstvoto....

1-1 bi igral, 3;1 za germanija............

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom