Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Нема врска кој го заслужил туку кој ќе победи. Сурова работа е спортот
ха, од кај а разбра ваа ѓоа тиквеш и вардар неготно играат и ци а местиме. шпанија тепаNisto.. i ovaa bila mestena Spanija da tepa kje vidite..
Гери Линекер:
-Фудбалот е игра во која играат 22 фудбалери и на крајот победуваат Германците:wink:
До некни, би го рекол истово шо го цитирав...Ќe цитирам една изјава, на еден од англиските великани на фудбалот, Линекер:
“Фудбалот е прекрасна игра која ја играат 22 играчи, а секогаш на крајот победуваат Германците!”
Е и јас најмногу сакам продолженија.Само после нив да има пенали не во продолженија да заврши.Сакам неизвесност да има, и тоа многу.До некни, би го рекол истово шо го цитирав...
Ама по изданието на бикојве шпански, не сум сигурен за истото...
Кој сака нека тепа, само продолженија да има
да има продолженија ама да има и голови а не 0:0Е и јас најмногу сакам продолженија.Само после нив да има пенали не во продолженија да заврши.Сакам неизвесност да има, и тоа многу.
5:5 i na penali posle? :helou:да има продолженија ама да има и голови а не 0:0
чул те господ, само да не биде како шпанија со италија умрев од досада 90 те минути, а во продолжението имаше по некој шут5:5 i na penali posle? :helou:
Точно,затоа е интересен и неизвесен, меѓутоа ја така си гледам на секој тим, целосно го судам прикажаното бидејќи една добра игра не е исто што и 10 добри а и обратно. Исто ако Македонија изненади некој фаворит и победи, не значи дека сме докажани шампиони, туку.. желба за победа, среќа.. тоа е спортот.Нема врска кој го заслужил туку кој ќе победи. Сурова работа е спортот