- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.767
- Поени од реакции
- 6.557
Многу е тешко на филозовски факултет,ја сум на социологија 1 година и многу бараат така да си знаете!
Полесно Амин! Сите шо ги знам се задоволни, боза е смерот.Другарките од средно шо едвај вадеа двојки сеа се со 9ки и десетки...Ко шо ги разгледвев факултетиве денес ,пошо уште незнам кај да се запишам око ми фати ова Родови студии
Имат некој од форумов шо се запишан овде?Да ми кажит како е...Дали е лесно,тешко шо се барат,како се барат? :/
Фала за информацијава ама се одлучив за ПравенПолесно Амин! Сите шо ги знам се задоволни, боза е смерот.Другарките од средно шо едвај вадеа двојки сеа се со 9ки и десетки...
За работа релативно тешко. Професор во основно/средно, во музеј или евентуално доколку избереш смер историја + архивистика можеш во архив. Инаку не е којзнае колку тешко, треба многу читање и општо знаење. Малце проблем се книгите ( пола се на српско-хрватски од 50 и некоја година ). Ако си запишал историја, во прва година бегај од Проева знае да биде терсене.По завршување на филозофски факултет отсек историја знае ли некој што може да се работи со тоа ...
Секој факултет со својата тежина, доколку сакаш да го учиш тоа не би ти преставувало проблем.Lesno li e na pedagogija????
Благодарам во секој случајСекој факултет со својата тежина, доколку сакаш да го учиш тоа не би ти преставувало проблем.