ајде јас за професорите малце па и за предметите.
Физиологија на нервен и ендокринен систем-професорот ќе ти се претстави како најдоброто суштество на планетава,ама коа ќе ти даде колкоквиум ќе паднеш у несвест,истите им ги дава и на пмф на молекуларна биологија,бара се да се знае.
Генетика-на предавања ќе спиеш,јас најмногу се радував за овој предмет,ама многу е досаден,нема ништо психолошко,вежбите се поинтересни,ви даваат да праите препарати,да глеате под микроскоп и сл,исто нема ништо психолошко ама ете.
Историја на психологија-ова е многу слично како филозофија,само се гледа како филозофите влијаеле врз психологијата,за психолошките школи и сл.
кога ќе имате колоквиум кажи,ги имам тестовите шо ги дава секоја година
Перцепција-е ова е најинтересен предмет во прв семестар,додуша вовед е ама сепак највеќе психолошки работи има особено после прв колоквиум.
асистентот е срце,одам на вежби само зашо знае да објасни за да сватиш и тоа му е битно.и секако зашо е убав
Филозофија-ова се учи за сите филозофи по ред,не е ништо страшно,цела група положовме прв колоквиум со по 34-35 поени.
англиски-тоа не сум се појавила не знам како е
дескриптивна статистика-е ова е прилично тешко,МОРАЛНО е да си редовна на предавања и вежби,ако не нема да можеш да излезеш на колоквиум.
запиши се таму,ич нема да жалиш
примаат кај 80-90 студенти,нема вонредни.