Филмски вести

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.175
Поени од реакции
5.807
:wink:Ете и Германците да се во нешто позади нас:smir::smir:Добра серија, на Сител одеше

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Јака серија беше тоа. Ќе биде интересно да видиме реакции у Германија. Не сум знаел дека не ја давале таму.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.752
Поени од реакции
1.016
Ubavo e sto konecno i Germancite ke ja gledaat Alo,Alo no golema steta e sto ke bide nadsinhornizirana na germanski ( kako i se drugo so se prikazuva germanskite tv stanici )...so nadsinhronizacijata ke se izgubi glavnata rabota koja ja pravi serijata da bide tolku smesna

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Пристигна третото продолжение на серијалот за мумијата. Изминатиот викенд на американскиот бокс офис беше на 2ро место зад Бетмен.
Дејствието не се одвива повторно во Египет, туку на Хималаите каде младиот Алекс случајно ќе го разбуди кинескиот император Змеј кој пред илјадници години бил проколнат од волшебничка.
Во основа нема ништо посебно ново од претходните делови, но сепак како љубител на серијалот ќе го погледнам.
Да спомнам и дека Рејчел Вајс не глуми во овој филм, а нејзиното место го завзема Марија Бело (не знам која е).

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.877
Поени од реакции
22.945
серијалот и мене ми се допага и јас би го погледнал филмо

Ј

јовица11

Гостин
Премиери на серии за новата сезона

• August 25th (MON) – America's Toughest Jobs, Deal or no Deal
• August 26th (TUE) – Greek
• September 1st (MON) – Gossip Girl, One Tree Hill, Prison Break, Raising the Bar
• September 2nd (TUE) – 90210, The Shield
• September 3rd (WED) – America's Next Top Model, Bones, Ghost Hunters, Destination Truth, Sons of Anarchy, Top Design
• September 5th (FRI) – Samurai Girl, Are you smarter than a 5th grader?
• September 6th (SAT) – Cops, America's Most Wanted
• September 7th (SUN) – True Blood, Entourage
• September 8th (MON) – Terminator: The Sarah Connor Chronicles
• September 9th (TUE) – Fringe, Privileged
• September 10th (WED) – Do Not Disturb, Til Death
• September 11th (THU) – Kitchen Nightmares, Hole in the Wall
• September 12th (FRI) – Don't forget the lyrics!
• September 13th (SAT) – Saturday Night Live
• September 16th (TUE) – House, Lincoln Heights, The Biggest Loser: Families, The Real Housewives of Atlanta
• September 18th (THU) – It's always sunny in Philadelphia, Survivor: Gabon, Smallville, Supernatural
• September 21st (SUN) – In Harm's way, Valentine, Inc., Easy Money
• September 22nd (MON) – Heroes, How I met your mother, The Big Bang Theory, Two and a half men, Worst Week, CSI: Miami,
Dancing with the Stars, Boston Legal
• September 23rd (TUE) – Law and Order: Special Victims Unit, NCIS, The Mentalist, Without a Trace, Opportunity Knocks
• September 24th (WED) – Lipstick Jungle, Knight Rider, The New Adventures of Old Christine, Gary Unmarried, Criminal Minds, CSI:
NY
• September 25th (THU) – My name is Earl, The Office, ER, Ugly Betty, Grey's Anatomy
• September 28th (SUN) – Dexter, The Simpsons, Family Guy, King of the Hill, American Dad, The Amazing Race, Cold Case, The Unit, Little
Britain, Extreme Makeover: Home Edition, Desperate Housewives, Brothers and Sisters, Californication, The Life
and Times of Tim
• September 29th (MON) – Chuck, Life
• September 30th (TUE) – Scare Tactics
• October 1st (WED) – Pushing Daisies, Private Practice, Dirty Sexy Money, Friday Night Lights
• October 3rd (FRI) – Ghost Whisperer, The Ex List, Numb3rs, Sanctuary, Wife Swap, Supernanny, Everybody hates Chris, The Game
• October 6th (MON) – Samantha Who?
• October 9th (THU) – Kath & Kim, CSI:, Eleventh Hour, Life on Mars, Testees
• October 10th (FRI) – The Starter Wife
• October 13th (MON) – My Own Worst Enemy
• October 14th (TUE) – Eli Stone
• October 17th (FRI) – Crusoe, Crash
• October 29th (WED) – Stylista
• October 30th (THU) – 30 Rock
• November 2nd (SUN) – Surviving Suburbia
• November 9th (SUN) – Summer Heights High
• November 23rd (SUN) – 24
• December 3rd (WED) – Secret Millionaire

Болдираните се нови серии
Подвлечените се серии со двочасовна/едночасовна премиера

Ј

јовица11

Гостин
MIDSEASON
Нови серии: Dollhouse, The Cleveland Show, Sit down shut up, The Goode Family, Untitled Banks/Kutcher reality project, Harper's Island, The Philanthropist, Kings, Merlin, The Untitled Office Spin-Off, 13
Noви сезони: Damages, Rescue Me, Nip/Tuck, Big Love, South Park, Rules of Engagement, Reaper, The Apprentice, Law and Order, Medium, The Bachelor, Hell's Kitchen, Greek, 24, American Idol, Kyle XY

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Да не има пак некои најави за штрајкови и слични срања, па да ми ја сечат пак PRISON BREAK на пола :nesvest:

Ј

јовица11

Гостин
Сега за сега нема најави за штрајкови и се надевам така ќе остане,бидејки минатата сезона по штрајкот немаше една асална серија,се упропастија:tapp:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.223
Поени од реакции
952
Има некои привлечни наслови, ама како што немам обичај да симнувам серии и да ги гледам на РС, ќе си чекам да ги дадат кај нас на ТВ, а веројатно ќе си почекам малце повеќе :pos:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262

• November 23rd (SUN) – 24

Болдираните се нови серии
Подвлечените се серии со двочасовна/едночасовна премиера
Ова не е точно. 7-мата сезона на 24 излегува во јануари 2009 година, ова што излегува во ноември е prequel, не е премиерата на седмата сезона.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.877
Поени од реакции
22.945
јас ги чекам хероето баш би сакал да ја погледнам 3 сезона:tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom