Филмски вести

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
арно си тера серијата...незнам што им треба сеа 4ти дел:toe:

ZACKY VENGEANCE

chuck SUCKScorey ROCKS
Член од
25 ноември 2008
Мислења
226
Поени од реакции
16
само глумецот го вади филмов од пропаст(кристијан бејл),иначе немам ништо против филмов и едвај чекам да го гледам,ама без шварцернегер не ја бива.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Терминатор нема да биде терминатор без Шварци,ама баш ме интересира што ќе искочи од ова,така да едвај чекам да го гледам

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Slavata na Terminator 2 ne moze da nadminata,Schwarzenegger go napravi filmot Terminator popularen a i filmot nego,ne mi se veruva deka ke bide nesto posebno ama aj ke cekame,mozebi ke ne iznenadat so dobri efekti?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Шо ке е тооо?? кога излегвит или излезен е ?

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Мислам,и се надевам дека ќе го снима Legendary.Кој друг да го земе овој проект нема да успее да го оствари како нив.

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
НЕшто како ова изгледа ќе е (Видеото е фан-мејд ама е супер)

П.С НЕ можам да чекам да излезе филмо :vozbud:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Би било закон ако е нешо ко Господар на прстените.. Во секој случај подобро нека биде игран филм отколку анимиран
поздрав:helou:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Би било закон ако е нешо ко Господар на прстените.. Во секој случај подобро нека биде игран филм отколку анимиран
поздрав:helou:
Дека ке е слично на Господарот на Прстените слично ке е само можит да бидит поголема фантазиа и поинтересен.:tv:

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Slavata na Terminator 2 ne moze da nadminata,Schwarzenegger go napravi filmot Terminator popularen a i filmot nego,ne mi se veruva deka ke bide nesto posebno ama aj ke cekame,mozebi ke ne iznenadat so dobri efekti?
so efektite ke bide nesto top oti dejstvieto e staveno vo post-apokalipticnota 2018 taka da mislam deka ke ima dobri effekti.
barem spored trailerot

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.097
Поени од реакции
1.662
Терминатор нема да биде терминатор без Шварци,ама баш ме интересира што ќе искочи од ова,така да едвај чекам да го гледам
Потполно се согласувам со ова Терминатор без Шварценегер не бива и мислам дека филмов нема да биде толку интересен али ипак во прва можност ке го глеам за да видам како ке изглеа терминатор без шварци.

Kajgana Shop

На врв Bottom