Fallen`Angel
Im Gotham's Reckoning
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 75
Стар е трајлеров ...
So ovoj link mi e daden sega star ili now jas ne znСтар е трајлеров ...
Дека ке е слично на Господарот на Прстените слично ке е само можит да бидит поголема фантазиа и поинтересен.:tv:Би било закон ако е нешо ко Господар на прстените.. Во секој случај подобро нека биде игран филм отколку анимиран
поздрав:helou:
so efektite ke bide nesto top oti dejstvieto e staveno vo post-apokalipticnota 2018 taka da mislam deka ke ima dobri effekti.Slavata na Terminator 2 ne moze da nadminata,Schwarzenegger go napravi filmot Terminator popularen a i filmot nego,ne mi se veruva deka ke bide nesto posebno ama aj ke cekame,mozebi ke ne iznenadat so dobri efekti?
Потполно се согласувам со ова Терминатор без Шварценегер не бива и мислам дека филмов нема да биде толку интересен али ипак во прва можност ке го глеам за да видам како ке изглеа терминатор без шварци.Терминатор нема да биде терминатор без Шварци,ама баш ме интересира што ќе искочи од ова,така да едвај чекам да го гледам
ДАЈ БОЖЕ:helou:Дека ке е слично на Господарот на Прстените слично ке е само можит да бидит поголема фантазиа и поинтересен.:tv: