Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Епа тогаш можда и има малце допирни точки со филмот... :)
Ама незнам дали сакаш да ти ги откријам ќе ти го расипам филмот
Не е зорт :D ......нека, ќе го гледам пораките околу вистината зачестија преку филмовиве.....што им е целта не разбирам.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 01:17 ---
:pos: Е ајде де прво напрај нешто па после ај не ми се свиѓа уништи го... а демек змијата(Гаолот) е добриот брат кој му помогнал на човекот да развие свест и да се тргне од ропството на овој бог... Или грешам пак...?:D
Хахахх не бе, пердувестата змија е Енки(Еа-Земја) он е креаторот со сестра му Нинхурсаг, али грешката е во генетскиот инжинеринг нешто, па Ану го става Енлил(Јахве) како главен на планетава.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Не е зорт :D ......нека, ќе го гледам пораките околу вистината зачестија преку филмовиве.....што им е целта не разбирам.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 01:17 ---

Хахахх не бе, пердувестата змија е Енки(Еа-Земја) он е креаторот со сестра му Нинхурсаг, али грешката е во генетскиот инжинеринг нешто, па Ану го става Енлил(Јахве) како главен на планетава.
Епа да има поврзаност со филмот... ај глеј го па кажи импресии твој, баш ме интересира бидејки ти си поупутен во овие боговиве...(y)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Го гледав овој Toto the Hero поради тоа што е од режисерот/ сценаристот на Mr. Nobody и ептен ми се допадна, како да ме потресе. Нешто слично е на овој вториот, ама тоа не значи дека е лош. Напротив.

Поради ова сега сакам да се потсетам на Mr. Nobody, ама Extended version. Читав имало некои отстапки од оригиналот, па да видам баш.

Друго, некој напиша „рецензија“ за La cara oculta (The Hidden Face), ама ја снемало од темата. Со право. Ме мрзи сега да пишувам нешто повеќе, ама еве, ви го препорачувам и јас. Само не мора да гледате трејлери, тизери и сл.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.114
Поени од реакции
9.064
Го симнав и изгледав Snow White and the Huntsman, излезен е во DVD/Blu-ray по торенти. Мислев дека ќе биде посериозен по трејлерот али испадна досаден и детски (what was I thinking?). Девојчено од Twilight колку не знае да глуми јао, еден исти game face има за секоја сцена...

Не е ептен лош, има убави пејсажи и добра костимографија. На тинејџерите најверојатно ќе им се допаднe.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Го симнав и изгледав Snow White and the Huntsman, излезен е во DVD/Blu-ray по торенти. Мислев дека ќе биде посериозен по трејлерот али испадна досаден и детски (what was I thinking?). Девојчено од Twilight колку не знае да глуми јао, еден исти game face има за секоја сцена...

Не е ептен лош, има убави пејсажи и добра костимографија. На тинејџерите најверојатно ќе им се допаднe.
Абе дечки што ве гледам чудни, Кристен ќе се наполни пари, веќе е елита колку и да сакал или не сакал да признае некој. Ама поепик фејл од актерка немам видено. Истата фаца за секоја пригода, ко Стивен Сегал и Чак Норис е, не знаеш дали е лута, среќна, тажна. Сериозно се чудам кој и ги дава улогиве. Кај видите нејзино име во ГЛАВНА улога, бегајте од филмот.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.114
Поени од реакции
9.064
Истата фаца за секоја пригода, ко Стивен Сегал и Чак Норис е
Ај сега да се извиниш на целата светска популација што ги стави во иста реченица со чупето. :LOL:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.078
Па и другата снежана не беше подобро, со тоа несредените веѓи.. ugh.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Па и другата снежана не беше подобро, со тоа несредените веѓи.. ugh.
Го немам гледано овој со Кристенче, ама другата Снежана е мисица за оваа!!!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
^
Ако на тој си му дал 4ка, тогаш на овој 0 не му бега :)

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365

Seriozno, premnogu loso izglumi. Radi Julia dobiva filmot mozda 4ka eve.
Супер си е девојчево бе. Баш ми се допадна и изглед и се. А и филмов на Тарсим е подобар од тој со Кристин што е според мене.

Da ne delam vlakno ama... ahahaha vlakna, get it?
Хах! Ама сепак.....You are better than this...

Srsly? Оваа со веѓиве? WOULD NOT BANG

Kristen... i'd tap that

Абе дечки што ве гледам чудни, Кристен ќе се наполни пари, веќе е елита колку и да сакал или не сакал да признае некој. Ама поепик фејл од актерка немам видено. Истата фаца за секоја пригода, ко Стивен Сегал и Чак Норис е, не знаеш дали е лута, среќна, тажна. Сериозно се чудам кој и ги дава улогиве. Кај видите нејзино име во ГЛАВНА улога, бегајте од филмот.
A едно дамнешно време ја сметале за надежна квалитетна глумица. Ваљда ке се поправи.

Kajgana Shop

На врв Bottom