Чим ја има Анистон, ауто-фејл, немој да ме сфатите погрешно, голем фан на Friends, ама после тоа женава ми стана многу антипатична, за глума не ја бива, филмовите кои ги бира се копи-пејст, (некои лигави романтични комедии, без трошка инвентивност) цело време едно исто па исто....незнам само како не и здосади неа лично...јас би полудел....налет и пари и све.
Aniston ja ima mnogu malku na filmot. Ni jas ne sum nekoj golem fan na Aniston, ili bilo koj od ekipata na
Friends nadvor od serijata. Mozebi i se dobri akteri, ama ne e toa toa, veke od a do sh gi znaeme napamet i se gleda koga ke odglumat nesto, nesto neprirodno za niv
. Ama filmov da ne go gledas zaradi Aniston e navistina smeshno
, da bese barem ona glavna uloga okej, ama maksimum 10 minuti ja ima vo cel film.
Добар е Horrible bosses. Не е ништо wow, ама колку за комедија ок е.
Za mene, bese
wow, ni jas ne znam zosto, imase dosta smeshni repliki, imase smart-funny repliki, i imase namerno-glupi repliki
Akterite bea zverovi
(ajde, mozebi osven Aniston za da ne se luti Psyside, ama i ona super si ja zavrsi rabotata). Kevin Spacey e mozebi edinstveniot akter koj sum go mrazel mnogu, a sega da go (na nekoj nacin) obozavam.