Џ
Џонтра Волта
Гостин
Има разлика од ``не ми се допаѓа`` и ``не е добар``И на крај Zedd ќе испадне во право, човек да има фобија да каже дека не му се допаѓа MD.
Има разлика од ``не ми се допаѓа`` и ``не е добар``И на крај Zedd ќе испадне во право, човек да има фобија да каже дека не му се допаѓа MD.
Предвидлив расплет ? Па филмот на мене ми делуваше како возење на ролер костер те вози цело време и кога ќе заврши уште 1-2 саати си возбуден и сакаш пак. Имаше многу коментари дека ете Линч многу терал на размислување а овие филмови не туку ти сервирале на тацна се. Ма немој да ме јебеш бре, како може човек да не се замисли како тој би реагирал во слична ситуација како онаа на Бејл ти се молам. Тоа што режисерот ти го кажува финалниот негов крај го прави делото комплетно за мене (се фативме за Машинист) каков ќе беше филмот доколку завршеше без да се дознае што направил ќе погодувавме сите кој е зборот на бесилката, зошто е толку пропаднат човекот или што има во тепихот што се размотува и ќе викавме браво за режисерот не оставил ние да одлучиме.Прво, Зед го поистовети.. се извинувам, го стави Машинист пред Мулхоланд Драјв. Зед ми е момак од ЛОСТ ерата, момак што крајот му го прави филмот. Последната епизода ги оценува сите прошли 6 сезони по 20+ епизоди. Машинист, кој рака на срце освен трансформацијата на Бејл и сиво-зелената атмосфера не понуди ништо ново, оригинално, револуционерно.. шаблонски трилер со предвидлив расплет. Зед си сака основа, цврстина врз која се расплетува одредена приказна. Хаосот на Линч од друга страна му се рандом нафрлени сцени за финиширање нешто што Линч не ни имал намера да го доврши, туку гледачот.
Не пишав Линч туку МД, за да пишам Линч ќе ми треба барем уште еден филм да погледам од него што не верувам дека ќе биде наскоро.јас нема да доделувам казнени поени на секој што ќе напише: Линч е смече.
Што им е? Страната си работи најнормално, срчав, најдов, ми даде download... Нешто до тебе е.абе шо му е на yify ? веќе 2-3 недели како е*ан да е се понаша. Што сакаш пиши на search , ништо не реагира![]()
Кога веќе го спомна YIFI, пробај го програмчево Popcorn Time. Можда е спомнато и порано на темава/форумов, open-source, работи исклучиво со торенти од Yifi, ги стримува директно со најдени преводи. Бираш дали сакаш 720п или 1080п, бираш превод и за 10-20 секунди стартува торентот.абе шо му е на yify ? веќе 2-3 недели како е*ан да е се понаша. Што сакаш пиши на search , ништо не реагира![]()
Па вулканот во Pompeii е некако во заден план. Приказната е повеќе за гладиатореки игри, љубов, политика и сл. Солиден е за тепање време без никаков lasting appeal.Izvinete za of-topik, ama volcano i pompei noviot slicni se?
ахам да, мислев дека е како волкано, не гледам трејлери но го погледнав сабајле, не е лош филм, далеку од тоа, одлично осмислен.Па вулканот во Pompeii е некако во заден план. Приказната е повеќе за гладиатореки игри, љубов, политика и сл. Солиден е за тепање време без никаков lasting appeal.
Mullholland Drive за прв пат го гледав лани (late to the party) по една иста ваква дискусија на форумов и до ден денес ги имам истите емоции и високо мислење за филмот. Ништо не разбрав од филмот на првото гледање но тоа не ми го намали уживањето, останав 10 мин подзинат да зјапам во одјавната шпица и да размислувам. Се разбира после неибежно е да се иде на Google и да се види како другите го сфатиле. За обичен филм не го правам ова. Обичен го гледам и заборавам истиот ден.
Ти мора да си посвоен, нема шанси да си ми братучед, значи нема шанси во роднинска врска да смеЏенифер Лоренс е исфорсирана и не е ништо посебно убава