Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не идете во генералната тема за филмови, дрога клавет во водана.

Како бе Трансформери добар филм блокбастер?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Има ли пилот во авионот на Телма моментално.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Два збора: Синеплекс!
Како бе два збора? :pos:

Не сум бил таму, и јас мислев дека кино е добро, али ова е одлично, тек па оние кои имаат поголем екран и подобар sound. Кино само со девојка ако не можеш да ја донесеш дома, а ако можеш, always bring her home, always :icon_mrgr:

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
никако да сте отишле!
прво мора обавезно сите 5 да се гледаат, пошо нели fast and furios x-логијата е позната по своите длабоко обработени теми
на филмот не се оди ради "entertainment"
i da znaes deka mora, pogotovo da go gledate tokyo drift zosto fast 7kje bide produzetak na trojkata fakticki trojkata u hronoloski redosled e posledna, bev u kino go gledav i filmot e perfekcija od site aspekti. Humorot e na najvisoko nivo od site delovi prethodno pogotovo dijalozite na roman i ludacris bea zakon isto i hobbs (the rock) imase interesni sceni. A za efekti da ne zboram i prikaskata epten mi se dopadna za razlika od 5kata. Sve na sve dobar film, posle tokyo drift najdobar do sega (y)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.616
MyloXyloto филмчето е супер ама и тоа што си го пишал во рецензија во голема мера е спојлер. За среќа не те прочитав пред да го изгледам инаку ќе ми расипеше пола филм. Го изгледав без да знам во која насока ќе оди и со нетрпение го чекав секој следен момент. Модераторите кога ќе можат со мижење нека му стават еден спојлер таг. Инаку препорака и од мене. Зборуваме за The Place Beyond the Pines (2012) , топ филмче за сите што сакаат крими драма. Одлични актери, одлична приказна, одлична режија.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Пу да ти иам форумот. Напишав рецензија за Фест анд Фјуриус ми ја снема... па нели ако пишува дека има проблеми треба да се појави постот и да не кликнуваме испрати мислење за да не се појави истиот пост 5 пати...

како и да е ФФ6-7/10

Kajgana Shop

На врв Bottom