30 години стар филм ама Фориве се уштеИма ли пилот во авионот на Телма моментално.
Остај го, знаеш дека се пали на роботи.Како бе Трансформери добарфилмблокбастер?
Два збора: Синеплекс!Си земав ново телевизорче, го гледав Џанго на Блуреј, ежење... Луѓе како гледате филмови на лаптоп? Io Sono Interista?
Како бе два збора?Два збора: Синеплекс!
Па знам дека читаш полека. Може и четири се.Како бе два збора?
Тоа Јонзе, он не разбираше кирилицаПа знам дека читаш полека. Може и четири се.
I miss that poor bastard...Тоа Јонзе, он не разбираше кирилица
i da znaes deka mora, pogotovo da go gledate tokyo drift zosto fast 7kje bide produzetak na trojkata fakticki trojkata u hronoloski redosled e posledna, bev u kino go gledav i filmot e perfekcija od site aspekti. Humorot e na najvisoko nivo od site delovi prethodno pogotovo dijalozite na roman i ludacris bea zakon isto i hobbs (the rock) imase interesni sceni. A za efekti da ne zboram i prikaskata epten mi se dopadna za razlika od 5kata. Sve na sve dobar film, posle tokyo drift najdobar do segaникако да сте отишле!
прво мора обавезно сите 5 да се гледаат, пошо нели fast and furios x-логијата е позната по своите длабоко обработени теми
на филмот не се оди ради "entertainment"
На KM player.Си земав ново телевизорче, го гледав Џанго на Блуреј, ежење... Луѓе како гледате филмови на лаптоп? Io Sono Interista?