Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
никако да сте отишле!
прво мора обавезно сите 5 да се гледаат, пошо нели fast and furios x-логијата е позната по своите длабоко обработени теми
И уметничка фотографија.
--- надополнето: 29 мај 2013 во 00:17 ---
Знам дека подфорумов е скупштина на хипстери кои се палат на црно-бели филмови од 1903, али уреду е све тој, ја не викам дека е тој лошо или што знам, ама претеран хејт е очигледан и не гледам потреба од такво нешто.
И ја приметив нешо у уметнички фазон сите почнаа. Или вчера прв пат глеале европски филм или хипстерајот ги отру, дај стварно олабавете... има страшно добри холивудски ствари у поново време. И да, ајронмен 3 владее.

Ајс... Не знам кој си, што си и од каде си. Некој нуб, новајлија што врска нема ни од филмови ни од луѓето што одат на форумов. Треба да почитуваш мислења на други, какви и да се и различни да се од твоите. Нема потреба од хејтање.

И ај, ова погоре ќе го разберам некако. Ама не лажи и не ги оцрнувај луѓето со тие лаги и грешни претпоставки.

Мислам, ти се молам...1903? Не ги потценувај. Тоа е многу ново за нив

L'homme à la tête en caoutchouc (1901)
Bluebeard (1902)
Snow White (1902)
A Trip to the Moon (1902)

Ти ова ко про, ко воѓа на клан пишуваш, добро де. Уреду е, ја сум нуб, не е битно моето мислење. Сега можеш да си легнеш и да спиеш убаво и нареден пат да ме рипнеш ко ќе видиш мое мислење. Ја у ниеден пост не се испонашав арогантно ко тебе, али то је најмање битно сега. И пишав дека превише хејтате еден филм, не дека не почитувам ваш став и мислење, само дека претеравте. Ајт на здравје.

Ти ова ко про, ко воѓа на клан пишуваш, добро де. Уреду е, ја сум нуб, не е битно моето мислење. Сега можеш да си легнеш и да спиеш убаво и нареден пат да ме рипнеш ко ќе видиш мое мислење. Ја у ниеден пост не се испонашав арогантно ко тебе, али то је најмање битно сега. И пишав дека превише хејтате еден филм, не дека не почитувам ваш став и мислење, само дека претеравте. Ајт на здравје.

Сарказам,кумановац,сарказам :D

Него најпаметно е секој да си задржува мислење за себе или да сподели мислењ и уопште да не му биде гајле што на некој му се допаднал некој шведски филм на ирски режисер од 45.

А со коментариве ќе испадне дека вени сечам на Фест енд Фјуриус а немам гледано ниеден филм пошто не ми се нешто интересни.
А да и Ајрон Мен 3 си е типичен Марвел просек (т.е. со филмови како Капт.УСА и Тор на пр. не знам ни што се смета за Марвел просек)

Не идете во генералната тема за филмови, дрога клавет во водана.

Како бе Трансформери добар филм блокбастер?

никако да сте отишле!
прво мора обавезно сите 5 да се гледаат, пошо нели fast and furios x-логијата е позната по своите длабоко обработени теми
на филмот не се оди ради "entertainment"

i da znaes deka mora, pogotovo da go gledate tokyo drift zosto fast 7kje bide produzetak na trojkata fakticki trojkata u hronoloski redosled e posledna, bev u kino go gledav i filmot e perfekcija od site aspekti. Humorot e na najvisoko nivo od site delovi prethodno pogotovo dijalozite na roman i ludacris bea zakon isto i hobbs (the rock) imase interesni sceni. A za efekti da ne zboram i prikaskata epten mi se dopadna za razlika od 5kata. Sve na sve dobar film, posle tokyo drift najdobar do sega (y)

MyloXyloto филмчето е супер ама и тоа што си го пишал во рецензија во голема мера е спојлер. За среќа не те прочитав пред да го изгледам инаку ќе ми расипеше пола филм. Го изгледав без да знам во која насока ќе оди и со нетрпение го чекав секој следен момент. Модераторите кога ќе можат со мижење нека му стават еден спојлер таг. Инаку препорака и од мене. Зборуваме за The Place Beyond the Pines (2012) , топ филмче за сите што сакаат крими драма. Одлични актери, одлична приказна, одлична режија.

Аман бе, никој не ме разбра што сакав да кажам со тоа "како гледате филмови на лаптоп"? :icon_mrgr: Јонзе врати се, само ти ме разбираше!!!

не е до плејерот, до видео рендерерот е, нубови.
all hail madvr

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom