Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Океј, тогаш дезинформација сум прочитал, нема везе. Ме извади од памет, си викам што му фалеше на претходниот за римејк да прават, се прашував која будала решила римејк да прави и сл.

А ова ќе иде заедно и со новиот филм за Икс-мен (општо)?
Не прашувај што му фалеше на претходниот зошто ќе почнат да ти набројуваат :D
Мене претходниот ми беше топ а добива голем хејт.
Исто и последниот терминатор ми беше добар а добива голем хејт.

Исто и последниот терминатор ми беше добар а добива голем хејт.
Во вакви моменти ми фали стариот систем за репутација. Ќе ти мавнев едно црвено и таман кога ќе помислеше дека моето боли многу, ќе те замаваше Џену со аперкат... минус три зелени подоцна нема да ти текне да пишеш ваква работа повеќе.

#Continuum rules! :D

Во вакви моменти ми фали стариот систем за репутација. Ќе ти мавнев едно црвено и таман кога ќе помислеше дека моето боли многу, ќе те замаваше Џену со аперкат... минус три зелени подоцна нема да ти текне да пишеш ваква работа повеќе.

#Continuum rules! :D
После јас и њот не сме знаеле да исхејтаме филм.....

Кажи му го тоа на режисерот на Movie 43.
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 08:33 ---

Толку е лош филмoв Movie 43 :) , а и по насловот се гледа....

This Sunday following the Academy Awards watch "Jimmy Kimmel Live: After the Oscars" for the ultimate movie sequel with Jessica Chastain and way too many more stars.
31932_10151427046073374_1666677043_n.jpg

Ted (2012)

As the result of a childhood wish, John Bennett's teddy bear, Ted, came to life and has been by John's side ever since - a friendship that's tested when Lori, John's girlfriend of four years, wants more from their relationship.
Director:

Seth MacFarlane
Writers:

Seth MacFarlane (story), Seth MacFarlane (screenplay), 2 more credits »
Stars:
Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane | See full cast and crew

ted10.jpg

Страшно добар филм, не е баш детски филмот. Еве ви линк за онлине - sa prevodom;
http://www.filmpedija.com/seth-macfarlane/ted-2012-sa-prevodom-video_ac0146786.html

Еве и трејлер;

images

Криво ми е шо немам многу гледано филмови со Aл Пачино ради потрошено време на некои безвезни нови филмови со кои тепаш само време и кои се вредни само за хејтање (чест на исклучоци), чисто информативно ги читав претходниве хејтерски коментари и гледам дека појма немам за филмови од 2012, а и немам некоја желба да ги гледам, последната ми ја уби Seven psychopaths. Муабетов ми беше за Scent of a woman и престојново доделување на оскари, филмов лично мене ми е „Stairway to Heaven“ а Ал Пачино е „Џими Пејџ“ :D а тој шо ќе добие Оскар за најдобра машка улога oваа година ќе е многу далеку од глумата на Пачино во овај филм.;)
Кажете некој предлог за некоја драма? :)

Џенифер Лоренс > Џесика Частеин

Иако предосеќам дека старата од Amour ќе им го земе Оскарот.

RocknRolaa и Io Sono Interista нема кладење оваа година? :)
Ја би дал реванш ама се коси со моите правила... вака можам доживотно да водам 1-0 и да се осеќам добро во врска со тоа :P

Шала на страна, и јас мислам Џенифер > Џесика, а гледам дека dragonsky би се кладел, и онака има нов глуп аватар ништо нема да му се промени :)

Џенифер Лоренс > Џесика Частеин

Иако предосеќам дека старата од Amour ќе им го земе Оскарот.

RocknRolaa и Io Sono Interista нема кладење оваа година? :)

Некако многу е предвидливо годинава за да се кладиме. :)

Некако многу е предвидливо годинава за да се кладиме. :)
Лани беше попредвидливо, ама јас идев со глава в ѕид. Мерил Стрип е во прашање. :)

Патем, Antiviral не би го препорачал на никој. Не знам ни зошто очекував нешто од синот на режисерот на Crash. Цела фамилија е забегана, и тоа на лош начин.

Коментаров на видеото :ROFLMAO:

This is what Bieber fans hear when they listen to Justin because they're brains work 800% slower than everyone else's and that's why they think he's so great.
It all makes sense now.
Да ама има неколку деманти на тоа подолу, викаат дека за да ја слушнеш музиката вака мозокот треба да ти работи 800х побрзо :) Како и да е, добра фора :)

Сите срање песни треба да се растегнат вака и да се искористат за саундтрак. Тоа му доаѓа нешто како рециклирање отпад :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom