Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не гледам повеќе трејлери пред филм, само зијан од тоа.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ја гледав оваа интересна галерија за вистинските имиња на ѕвездите. Кој би рекол дека Olivia Wilde всушност се вика Olivia Cockburn :pos:
Joey: Oh! Oh-oh, you gotta pick Joey! I mean, name one famous person named Chandler...

Chandler: Okay, look, Joey! Come on, think about it, first of all, he’ll never be President. There’s never gonna be a President Joey.

:)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Ја гледав оваа интересна галерија за вистинските имиња на ѕвездите. Кој би рекол дека Olivia Wilde всушност се вика Olivia Cockburn :pos:
ај за оние што задржале име/презиме или слични вариации ок, ама за оние кои тотално ги смениле... срам да им е!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Си има тема во Музика каде што и е и местото, но само еден мал респект за Витни Хјустон која почина на 48 годишни возраст. Глумеше во еден од најголемите хитови на деведесеттитеThe Bodyguard (1992) , ќе си земам право да го наречам така според популарноста која ја уживаше овој филм кој исфрли еден огромен хит:​

Toa e тоа...

G

_Ghost_

Гостин
За 5тото би требало секој што го има гледано повеќе од еднаш да знај.:)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Последниот факт не е точен затоа што Сет Мекфарлан во едно интервју има изјавено дека тоа му е дипломскиот проект, па тек по некое време се сетил да ја креира Фемили Гај. Мислам дека немаат ни врска едното со другото.

Kajgana Shop

На врв Bottom