Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Ама тапа филм е овој The Bikeriders со Том Харди и Остин Батлер.
Моторџиска банда некаде кон крајот на 60тите, прави нешто колку да се рече дека постојат у филмот, а од друга страна една жена му раскажува на некој новинар за нејзиното минато поврзано со моторџииве, дечко и кој е член на групата и дечко кој е на раскрсница од животот, дали да продужи со Вандалите или како попче да легне у скут кај оваа. Ја крши ногата нешто, и нели мажи као мажи, добар ли си, чим можеш да одиш одма те бараат на пиво на фудбал без разлика, арно ама тука секогаш е грижливата девојка која почнува со перење мозок дека другарите само гледаат да го искористат.
И така едно 2 саати трае тоа натегање за убавецот, од едната страна женска му а од друга страна претседателот на клубот, Том Харди, што поише личеше на италијански мафијаш неголи на моторџија. Замисли глеаш Санс оф Анархи едно 6 пати и на крај ти доаѓа вакво филмче. Таф гајс < стронг уомен керактр.

Друга работа коа сме кај жени, филмови и Нетфликс пропаганда.
Мажиња, не ви е срам од четворките и петките на она преценетоно феминистичко срање наречено Marriage Story 2019? Онака бар малце да си речете чекај бе глеј какви глупости ни сервираат пред очи, да утре секоја втора неостварена искомплексирана глупача откако ќе и испарат пеперутките ќе и текне дека треба да го батали мажот, да го обвини за себичност и гушење на нејзиниот потенцијал и сон, да поднесе документи за развод, да си го земе детето и да му ебе матер на овој. Секако поткована и подржана од стронг уоман, нормално и таа разведена со дете. Али добро битно квичеа на крај кмеее кмеее кмееее, ве погоди срцепарателната приказна на нетфликс. Љубов уууааауууу ми се стресе срцето, кур мој, хк пу.
Еј трета сцена у филмот зборат мајка и ќерка нешто глупости и мајката мораше да напомене дека има починат геј маж. Следна сцена оваа нешто актерка е и ја спремаат за сет, доаѓа едно пепи да ја шминка и нешто муабет бла бла и и вика не се секирај јас бев израснат од две мајки. Ало коа е потребата да ми кажувате вакви глупости? Мора тоа секташкото да се каже, да се слушне, да се пропере нечие мозоче дека е у ред да те израснат две мајки или два татковци. Не не е у ред и никад нема да биде све да ви ебам болно ваше.

И така, не е на одмет малце рејџ во овие пеколно тропско вторничко попладне.
Вчера го симнав на торент,одвај го догледав до пола и го делитнав филмот.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030

Направиле римејк на култниот The Killer на Џон Ву од 1989 но сега со жена и црнец во главната улога :facepalm:
Треба со закон да се забрани да престанат да прават римејк на култни филмови.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Друга работа коа сме кај жени, филмови и Нетфликс пропаганда.
Мажиња, не ви е срам од четворките и петките на она преценетоно феминистичко срање наречено Marriage Story 2019? Онака бар малце да си речете чекај бе глеј какви глупости ни сервираат пред очи, да утре секоја втора неостварена искомплексирана глупача откако ќе и испарат пеперутките ќе и текне дека треба да го батали мажот, да го обвини за себичност и гушење на нејзиниот потенцијал и сон, да поднесе документи за развод, да си го земе детето и да му ебе матер на овој. Секако поткована и подржана од стронг уоман, нормално и таа разведена со дете. Али добро битно квичеа на крај кмеее кмеее кмееее, ве погоди срцепарателната приказна на нетфликс. Љубов уууааауууу ми се стресе срцето, кур мој, хк пу.
Јас кога го оценував Мериџ стори затоа што приказната беше relatable пошо моите се развеле одамна.

Џонтровата анализа на најнебитните ствари во филмот.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.334
Кажете некоја нова добра комедија. Последна добра комедија ми е Zulander 2.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.334
Јас последна на која се сеќавам дека сум се смеел до солзи беше Borat Subsequent Moviefilm.
lol, прв пат слушам за Борат 2
Автоматски споено мислење:

Life od Brian
Hot Fuzz
Seven Psychopaths
Hangover
Superbad
Сум ги гледал сите овие.

edit: сега кога го гледав трејлерот видов дека сум го гледал сепак, сум го заборавил, добар беше

Сум ги гледал сите овие.

Последно уредено:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Кажете некоја нова добра комедија. Последна добра комедија ми е Zulander 2.
Popstar: Never Stop Stopping

A Boy and His Dog, set in 2024 post apocalypse America, so eden od najdobrite filmski kraevi vo istorijata na filmski kraevi

End of Obesity od South Park e izlezen

Bad Trip od Eric Andre, ako ti lezi humorot

Whatever Works od Woody Allen, glavna uloga Larry David mada radi nego strogo preporacuvam Curb Your Enthusiasm koja uste izlaga, ako imas vreme

Nesto so Danny McBride kako This is the End ili serijata Vice Principles / Eastbound and Down

Ako ti e za kletki umiranje mene zena mi ja kontaminirase atmosferata vo dnevna so Perfect Match / Love is Blind realitiata. Posle mnogu cringe pocnav da se smeam no bez dopaminski hit, kako Joker.

Џонтровата анализа на најнебитните ствари во филмот.
Dxontra the type of nigga koj bi prasal ako sme evoluirale od majmuni zosto uste ima majmuni. Taka vlaga vo diskusiite, NO e ne-za-men-liv.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.699
Поени од реакции
36.527
Актерката Марија Бакалова (Бугарка) беше номинирана за Оскар за споредна женска улога за филмот. Ја глуми ќерката на Борат, Тутар, која за време на претседателските избори во САД во 2000, за време на пандемијата Борат му ја нуди за жена на Мајк Пенс. :pos: Јако е што цел филм таа зборува на бугарски (а демек казахстански), тој и одговара на еврејски, ама демек се разбираат. :pos::pos::pos: Ако не го гледаш филмот, гледај ја барем сценава каде ја претставува ќерка му Тутар на некој бал во САД:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.334
Актерката Марија Бакалова (Бугарка) беше номинирана за Оскар за споредна женска улога за филмот. Ја глуми ќерката на Борат, Тутар, која за време на претседателските избори во САД во 2000, за време на пандемијата Борат му ја нуди за жена на Мајк Пенс. :pos: Јако е што цел филм таа зборува на бугарски (а демек казахстански), тој и одговара на еврејски, ама демек се разбираат. :pos::pos::pos: Ако не го гледаш филмот, гледај ја барем сценава каде ја претставува ќерка му Тутар на некој бал во САД:

сум го глеал, ми текна на Бугарката, коа сега го пуштив трејлерот
пандемиски филм

памтам, се курчев тогаш дека и Борат морало да го напраат да биде со женска главна улога

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.334
Popstar: Never Stop Stopping
Гледано.

A Boy and His Dog, set in 2024 post apocalypse America, so eden od najdobrite filmski kraevi vo istorijata na filmski kraevi
Гледан оригиналот, од пред пола век. Не беше баш комедија, него као црна комедија. Ме потсеќаше тонално на Toxic Avenger од тоа време.

End of Obesity od South Park e izlezen

Bad Trip od Eric Andre, ako ti lezi humorot
Саут Парк симнат за гледање. Ерик Андре-хумор не ми лежи.

Whatever Works od Woody Allen, glavna uloga Larry David mada radi nego strogo preporacuvam Curb Your Enthusiasm koja uste izlaga, ako imas vreme

Nesto so Danny McBride kako This is the End ili serijata Vice Principles / Eastbound and Down
Гледано. This is the End ми беше прилично добар.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.601
Поени од реакции
42.120
Дауни Џуниор прифатил да го игра Доктор Дум зошто го фасцинирале комплексни карактери. :kafence:

Kajgana Shop

На врв Bottom