RebelMk
₪ ₪ ₪
- Член од
- 18 октомври 2010
- Мислења
- 1.764
- Поени од реакции
- 1.156
Леее )) сироткиот неможеше да дочека дома да дојде да биде со фугурките )) фалаа дружее али сепак барам нешто со индијанци поконкретно
Леее )) сироткиот неможеше да дочека дома да дојде да биде со фугурките )) фалаа дружее али сепак барам нешто со индијанци поконкретно
The Last of the MohicansЛеее )) сироткиот неможеше да дочека дома да дојде да биде со фугурките )) фалаа дружее али сепак барам нешто со индијанци поконкретно
Незнам дали на право место ти е видеово ставено надлежните ќе кажат, али можам да ти кажам БРАВО за анимацијава, делува многу професионално сработено, само продолжи така!Здраво нов сум на темава
Правев анимиран филм како дипломска, па сакам да го споделам, да го видам мислењето и критиките
[video]http://vimeo.com/ordeveljanoski/beaverofficial[/video]
Ова е само траилерот но после официјалната презентација ќе го поставам на нет целосно, го имам во две верзии на Македонски и на Англиски.
Чим го нема како up-coming најава на IMDb, не верувам.Потпрочитав некаде дека во план е да се направи филмот Love actually 2. Точно е тоа?
Види ги и овие. Овај првиов посебно.Леее )) сироткиот неможеше да дочека дома да дојде да биде со фугурките )) фалаа дружее али сепак барам нешто со индијанци поконкретно
Туф туф мераци ))) еден по еден ќе ги вртам благодаримеееее
Бомбона билбилче од секогаш си знаел што сакам и предходно за хорорите и сега овааа топ братко ))))Види ги и овие. Овај првиов посебно.
A Man Called Horse (1970)
Apache (1954)
Geronimo: An American Legend (1993)
Не, ако ова е рецензија кажи да си ојме. Преведен опис од имдб за мислење плус. Не фала.And Soon the Darkness
Две другарки Стеф и Ели велосипедистки одлучуваат една ден да одат во Аргентина,во така помал град.Па една ноќ ке се забавуваат,едната девојка ќе биде пијана,па поради тоа утре дента ќе го испуштат автобусот.Ќе се скарат,напуштат една со друга..Но едната ќе ја снема(киднапирана) а другата ќе бара..
Оценка 5.5/10
Девојките се уфф..мада приказната е малку досадна
Devil (2010)
Едно утро во Филаделфија пет (нормални) луѓе влеват во лифт.Не се заинтересирани еден за друг..Па лифтот ќе заглави,и ќе се случуваат неочекувани работи,бидејќи еден од петте луѓе е ѓаволот..
Оценка 8/10
Unstoppable
Двајца луѓе вработени се обидуваат да запрат воз,речиси долг 1 километар..во возот нема луѓе но е полн со запалива течност,доволно да униште еден град..
7/10
Feast
Неколку луѓе се нападанати во еден Мотел од едни чудовишта..Се затварат во мотелот,барат решение како да се спасат..Добро хорорче 6.5/10
E шо сакаш цел филм да го раскажам .. + никогаш не гледам од имдб -_-Не, ако ова е рецензија кажи да си ојме. Преведен опис од имдб за мислење плус. Не фала.
ќе ти помине брзо.Лелеееееееееее морам да се пофалам. Како огромен обожавател на серијата Племе, ја лајкнав страната на фејсбук и неколку дена уназад рекламираа дека ќе има чет во живо со еден од глумците - Мет Робинсон. Имаше 400 поста на темата и јас поставив две прашања и ми одговорииииииииииииииии ))))))))) Мет ми одговори мене еј!!
Пресреќна сум. Многу ми значиииии
Под рецензија не се подразбират раскажвење на содржината на филмот, туку кратко резиме на неговите елементи како глума, режија, сценарио итн... пропратено со твои забелешки. Јас нешо такво не забележав баш кај тебе.E шо сакаш цел филм да го раскажам .. + никогаш не гледам од имдб -_-
Ај еден од кадиите да кажит збор два околу темава. Не секој го бива за рецензија или да се изразам со поинакви зборови не секој ги гледа филмовиве на ист начин, па не ги гледа како што ги гледаат другите. Не гледа како некој одглумил, не компарира, ниту ја следи филмската уметност во доволна мера за да може да скоцка добра рецензија. За некој филмот се состои во (карикирам), абе еден генерал се вика Максимус и таму го земаа како роб и многу добро се тепаше, а не во глумата, фацијалните изрази, аглите на снимање, дупки во приказна, конзистентност на сценарио и сл. Сепак секој си го има правото да се обиде да напише збор два за некој филм (ова немој некој буквално да ме сфати па да пише ТОП и оценка..). Гледаме да имаме толеранција за краткиве рецензии кои во суштина се прераскажување на содржина зашто форумот си подразбира дека секој има право да се обиде. Нормално дека не може се да се толерира, и ви споменав во еден од постовите дека постер + два збора одма го бришеме.Под рецензија не се подразбират раскажвење на содржината на филмот, туку кратко резиме на неговите елементи како глума, режија, сценарио итн... пропратено со твои забелешки. Јас нешо такво не забележав баш кај тебе.
Доста се прам паметен, нека кажет кадииве дал сум прав или не.