У реду е Њотомир не си земај се при срце, на шала се фатив за суперхеројските филмови дека баш ти и тој другиот член со аватар од Дедпул први пишавте дека не вреди д гифт. Пази малце и на емот икончињата што ги користам при текстот, па тогаш види дали ми е озбилен постот или не.
Јас стојам на ставот дека филмот беше квалитетен, како за еден драма-трилер. Ова беше режисерско деби за Еџертон, и човекот си доби позитивни критики од филмските критичари таму. Крајот беше повеќе од солиден, не го предвидов воопшто, очекував некое америчко клише да биде, ама не беше... 1000 пати подобро од она суперхеројското hero save the day булшит (кога веќе се напна да ги споредуваш тие филмови со овој)
Кога веќе спомна и продукциски квалитет... Нормално дека д гифт ќе е посиромашен на тоа поле, во минус е влезен со CGI ефектите, нема пуцање со пиштол во левото маде од десната страна и сигурно бил 100 пати посиромашно рекламиран на пазарот од еве рецимо... Суперхеројските филмови (хехе).
Режисерот повеќе се фокусирал на приказната во делово, и според мене го положи тој испит, како за еден дебитант на тоа поле
Полабафко друг пат, не биди ко секташ кога некој ќе ти ги "нападне" суперхеројските филмови.