Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, ама и ветив на @Хоуп дека ќе им дадам уште една, последна шанса, или со Miller's Crossing или со Inside Llewyn Davis. Ако уште еднаш ме разочараат, дефинитивно не им седнувам веќе.Miller's Crossing го имаш пробано ?![]()
Добар е вториов али ако последна шанса даваш Милерс тогаш, филмиште ми беше.. 10ка му иам дадено, мада треба пак да го испрашам зш од дамна ми е глеан.Не, ама и ветив на @Хоуп дека ќе им дадам уште една, последна шанса, или со Miller's Crossing или со Inside Llewyn Davis. Ако уште еднаш ме разочараат, дефинитивно не им седнувам веќе.
Дај не заебавајте за д гифт... Филмот можеби имаше бавен старт, и личеше на типичен американски кешгреб филм, али луѓе мене крајот ме остави онака, со подзината уста. Не викам дека е мастерпис, ама дефинитивно е вреден да се погледне.
Не е како суперхеројските филмови, кои пред да седнеш да ги гледаш, однапред знаеш како ќе завршат...
Али ај, ако мислете дека не е ништо посебно, ондак пеки... 2017 е пред нас, ќе има многу суперхеројски филмови, тогаш ќе правиме муабет за просек филмови
![]()
Dzabe sea se vadis na superherojskite... nicim izazvani.
Filmot koj te fasciniral slednite 5 luge sto pisaa ne go ocenija poveke od 5/10. Nitu eden superherojski ne bese olku predvidliv a i so bezveza twist, koj da odberes e produkciski pokvaliteteni, ubavo napisani a najloso od se, najlosiot superherojski od godinava e poise memorable od gift.
Ne mora olku defanzivno, nikoj ne ti napadna vkusot recimo. Odbrani si go filmot so negovite kvaliteti ne so sporedbi koi veza nemaat so muabetot.
Srekja praat mnogu poise od nasive nego od tvoite. Super ke e 2017.
P.s za temata.. jude law zasluzuva oscar nom za vo Genius.
Да го немаш глеано The Sixth Sense некако би разбрал, ама да не го знаеш твистот односно никој да те нема спојлерисано досега... тоа веќе би било страшно.
@Ron Burgundy не знаеш шо е финтата у филмот?
И пред да го гледаш добиваш ПП каде ти го раскажале филмот.фак, сакам да сум на твое место![]()
не знам ништо за филмот освен таа сцената со детето кога му вика на Брус Вилис "I see dead people", го чувам у пц веќе подолго време, али никако да седнам да го изгледам