Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Мислам ќе изгубите пари на Редмејн. Некако целава атмосфера ми иде околу Ди Каприо.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Јас ќе си дозволам да бидам надвор од темата.

Но...

Children of Men, уау. Глума, приказна, камера, дијалози, симболика. Ремек дело.

Последно уредено:
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
The Revenant

Budget $135 million

Box office $1.3 million

Ола мухико ќе го јаде режисеров
Му дозволиле голема финасиска подршка и оп да не се лажеме ако мислите да тргнете со ставот сега е премиерата Не филмов нема да заработи повеќе од 5 милиони незнам која е причината ако расправаме околку добар или не тогаш има многу многу лоши филмови кој заработиле доста добро ако одиме според ставовите на неколку неартикулисани суштества кој се решија да го испљукат а уште не се родиле тогаш значи е лош и поради тоа нема посетеност доколку одиме според имдб тогаш би требало да распали на благајните патем стар варс закопа све живо и диво...

Од друга страна па и најновиот на тарантино не стои добро но за разлика од овој

Budget $44 million
Box office $29.6 million

Дали американците се уморени од празниците( па снема пари?) или пак Двд сцр си го направи своето стварно не ми е јасно ама едно знам со СИГУРНОСТ а тоа е дека во 07 часот треба да станам што значи дека ми преостануват помалку од 2 часа а ја овде тупам глава кој филм колку заработил к5хGGHG!%^!$%^$%^!$%^$^$к323 ајде лека ноќ

Времетраење
The Revenant-156 minutes
The Hateful Eight-167 minutes
Ова е некаков фактор мислам дека Не.

.
,
!
?
:

^ ^

Последно уредено:
Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.827
Поени од реакции
36.847
Фасбендер за што? Магбет?
Инаку и јас се кладам на Редмајн...бај да уеј, има секоја година по кладилнициве за кладење на Оскарите.
За Steve Jobs. До сега има земено 5 награди за најдобар актер во предоскаровските церемонии низ Америка. Лео има 8.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
The Revenant

Budget $135 million

Box office $1.3 million

Ола мухико ќе го јаде режисеров
Му дозволиле голема финасиска подршка и оп да не се лажеме ако мислите да тргнете со ставот сега е премиерата Не филмов нема да заработи повеќе од 5 милиони незнам која е причината ако расправаме околку добар или не тогаш има многу многу лоши филмови кој заработиле доста добро ако одиме според ставовите на неколку неартикулисани суштества кој се решија да го испљукат а уште не се родиле тогаш значи е лош и поради тоа нема посетеност доколку одиме според имдб тогаш би требало да распали на благајните патем стар варс закопа све живо и диво...

Од друга страна па и најновиот на тарантино не стои добро но за разлика од овој

Budget $44 million
Box office $29.6 million

Дали американците се уморени од празниците( па снема пари?) или пак Двд сцр си го направи своето стварно не ми е јасно ама едно знам со СИГУРНОСТ а тоа е дека во 07 часот треба да станам што значи дека ми преостануват помалку од 2 часа а ја овде тупам глава кој филм колку заработил к5хGGHG!%^!$%^$%^!$%^$^$к323 ајде лека ноќ

Времетраење
The Revenant-156 minutes
The Hateful Eight-167 minutes
Ова е некаков фактор мислам дека Не.

.
,
!
?
:

^ ^
Според Box Office Mojo само во 4 кина се емитува, колку е ова точно не знам. Можеби не е сеуште wide release, делува како да е за одбрана публика во моментов (прес и пријатели).

http://www.boxofficemojo.com/movies/?page=daily&id=revenant.htm

B

Blade Torch

Гостин
Лани навивав за Редмејн, годинава строго контра. Геј-лобито овде нема моќ, не е ова Евровизија! Филм со 6 оцена ќе зима за главна машка(женска?) улога, јеа рајт!

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Од она што го имам гледано, се сложувам со номинациите за Глобус. Искрено немав намера да го гледам филмот за Џобс ама кога ја видов екипата се предомислив. Исто така и Room делува дека е врвен филм.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кај го нашле Хари глупакот да биде директор на НАСА у Мартиан да ти ебам :D
У секој момент очекував некоја глупоштина да напраи, нема шанси ваков лик да го доживувам сериозно

Иначе добар филм, топ. (y)
Добро е што вметнале хумор, малце да не растеретат од класичното срцепарателно сценарио што се однесува на ваквите филмови.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Кај го нашле Хари глупакот да биде директор на НАСА у Мартиан да ти ебам :D
У секој момент очекував некоја глупоштина да напраи, нема шанси ваков лик да го доживувам сериозно
очигледно ја немаш гледано серијата The Newsroom

Kajgana Shop

На врв Bottom