Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Деца на сонцето:

Луѓе ова мора да иде worldwide....ваков филм мора сегде да се види. Можеби и култ following ќе добие.

Вакво лошо нешто можеби немам гледано од....ма никогаш немам гледано нешто волку аматерско...да седнам да гледам видеа на јутјуб со мобилен снимани ќе бидат пологични и со подобра приказна од ова..
Буквално сцениве како да се вадени од шешир и поврзани онака..колку да не биде без ич.
А за филмов само лоши зборови имав чуено. И го гледав со очеквуања на 0...на крај на филмот отидов во минус. Не претерувам, ако не ви е мил животот ќе го погледнете ќе сфатите за што зборувам. Ептен лошо.

Ова е тип на филм што ако го даунлоудираш ќе бараш да ти се вратат парите после гледање на истиот.

Колку пати имаш пишано за филмов бе? :)
Прв пат. Тие филмови што ги имам пишано беа други.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.267
Поени од реакции
37.966
@Let 3 - не знам дали си по филмовите, те немам видено во подфорумов, ама сеедно - мораш да го погледнеш Calvary. Некако ме потсети на тебе додека го гледав. :P

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
@Let 3 - не знам дали си по филмовите, те немам видено во подфорумов, ама сеедно - мораш да го погледнеш Calvary. Некако ме потсети на тебе додека го гледав. :P
да во план ми е да го гледам, има добри снимки по ентернето ќе го спуштам

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Gone Girl(y)(y)(y)
Нијанса послаб од Prisoners, ама одлично возење е филмот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Како бе Prisoners ви е толку јак филм ? Па уште и за нијанса послаб од Gone Girl. Gone Girl е филмчиште во споредба со Priosners. Па и било кој друг филм годинава и 90% од филмовите излезени во последниве години реално :D

на шо снимка го изгледа? неам налетано на подобар торент.
Во кино го изгледал :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.709
Поени од реакции
34.251
Како бе Prisoners ви е толку јак филм ? Па уште и за нијанса послаб од Gone Girl. Gone Girl е филмчиште во споредба со Priosners. Па и било кој друг филм годинава и 90% од филмовите излезени во последниве години реално :D

Во кино го изгледал :)
A kako dojde do sporedbava?
Gone Girl e edna nedela u kinava dodusa.[DOUBLEPOST=1413424054][/DOUBLEPOST]http://insidemovies.ew.com/2014/10/15/neil-patrick-harris-to-host-the-academy-awards/

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.699
Поени од реакции
88.706
Го има некој гледано Annabelle во кино? Некои критики да дадевте за филмот... :coffee:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
на шо снимка го изгледа? неам налетано на подобар торент.
Cineplex.
А зошто и како, Prisoners ми е подобар мислам дека е очигледно...
Да не се расфрлам со спојлери, ќе правиме муабет за филмов кога повеќе народ ќе го изгледа.

Kajgana Shop

На врв Bottom