Феминизам!

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.732
Поени од реакции
8.741
De be pa i ti, pocekaj malce da se stabilizira, sega taze izleze od dolga vrska, uste po psihijatri se vlecka, ti za izlegvanje ja baras. Dosadno ti e vo zivotot nesto, ti fali belja :cautious:
Грешка Владе, така е кога не читаш.
Нит тазе сум излезена од врска, нит тазе на психотерапевт сум појдена ;)

Јас уште сум релативно млада, има надеж за мене. Него што ќе правиме со тебе...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.821
Поени од реакции
23.162
Оти рано, за здравје Владе бе, за здравје.
Јас немам проблем со своето здравје, не се срамам, него непрегледаните се заебани.

Ако ја фатиш болеста порано, подобри изгледи имаш... а рак, а мозок...
Za zdravje de, se podrazbirase toa, svekji za zdravje da im palis deka te opraja. Na toa mislev deka rano e uste.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.719
Поени од реакции
10.441
De be pa i ti, pocekaj malce da se stabilizira, sega taze izleze od dolga vrska, uste po psihijatri se vlecka, ti za izlegvanje ja baras. Dosadno ti e vo zivotot nesto, ti fali belja :cautious:
P.s mozi trebase za do apteka da viknis :D
Абе немам ја такви предрасуди.. ако тука знам да звучам како пештерец.
Па и психијатрите се за луѓе.
(а ако ми веруваш, у моментов радо би го сменил заболекарот со психијатар да можам :place:)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.821
Поени од реакции
23.162
Грешка Владе, така е кога не читаш.
Нит тазе сум излезена од врска, нит тазе на психотерапевт сум појдена ;)

Јас уште сум релативно млада, има надеж за мене. Него што ќе правиме со тебе...
Relativno mlada e mnogu sirok poim, za nekoj si mlada, za nekoj vekje taka prestarena. Zavisi koj prasvas.
A sto toa treba da pravime so mene vsusnost :cautious:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.821
Поени од реакции
23.162
(а ако ми веруваш, у моментов радо би го сменил заболекарот со психијатар да можам :place:)
Da de za ljuge se, ali za drasnati ljuge :sneaky:
Da ne se razbudis sabajle so zalepeni madinja so superlepak. Razni bolesti ima po svetot :cautious:
Автоматски споено мислење:

Да те ожениме бе Владе, ваков маж се остава ли неженет да овене, нцнцнц...
Exee mene tuka de me zenat, de me razvedvat, nekolku pati i vdoec me napraja. Koj kakva maka si ima, toa :toe:

Последно уредено:
Член од
17 септември 2022
Мислења
1.032
Поени од реакции
2.463
Ja te preporacuvam. Eve.

Pumo razmisli dvaput, ptica e mnogu pameten covek. Znae i sho e brutalizam i kako da delegira drugi da rabotat dodeka on sheta. Na vlade mu kaza samo - Livadarki.

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.279
Поени од реакции
7.627
да сфатеше што е напишано, ќерка му учи да се ОДБРАНИ, не да напаѓа. Свашта.
Он претходно си кажа дека ја учи како да избегнува тачки. Верувам дека ќе успешен во тоа, значи ова ќе и служи за напад. Ама нели оти женско е, ќе ја научи да се правда, најдобра одбрана е напад и затоа морала.

Абе кој си сака традвајф, тоа ќе си најде. На тој јас не сум му избор и нека тера даље. Не ми треба маж да мења гуми и да цепе дрва, у реду е, ај што сум сама способна, дури и да не сум, за сè постои некој да платиш да направи.

Мислам замисли да имам маж кој остане инвалид, еве треба да легнам да умрам со него или да најдам друг, оти гревната не знам основни вештини за живот :tapp:
Па јасно де, мораш да ги научиш тие вештини, бидејќи не те бива за оние другите, како да најдеш асален маж и како да го задржиш. За женските е многу лесно да си фатат дечко, но многу им е тешко да го задржат.

Под маж не мислам на машко со вештините кои пред 20г било нормално да ги поседуваш, туку на машко што не се плаши да те откачи, ако не си му по стандардите, што не се плаши во моменти да ти каже како треба да се однесуваш.

Relativno mlada e mnogu sirok poim, za nekoj si mlada, za nekoj vekje taka prestarena. Zavisi koj prasvas.
Нема тука ништо релативно ниту кого прашуваш, се знае.
Вредноста на вагината е до 35 год, после тоа опаѓа. Ама па универзумот сака да се шегува, па на женските им дал желба, најмногу им се сака од 30 до 50 година.
Затоа не треба да им се љутиме на жените, има причина зашто ни сами не се разбираат.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.821
Поени од реакции
23.162
Ja te preporacuvam. Eve.

Pumo razmisli dvaput, ptica e mnogu pameten covek. Znae i sho e brutalizam i kako da delegira drugi da rabotat dodeka on sheta. Na vlade mu kaza samo - Livadarki.
Slab navodadjija si Zoki, pred nekoj den za Laze mu dade blagoslov, sega za Pticata. Ajde uste so Bafra probaj, tri od tri da izvajs :D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.821
Поени од реакции
23.162
Нема тука ништо релативно ниту кого прашуваш, се знае.
Вредноста на вагината е до 35 год, после тоа опаѓа. Ама па универзумот сака да се шегува, па на женските им дал желба, најмногу им се сака од 30 до 50 година.
Затоа не треба да им се љутиме на жените, има причина зашто ни сами не се разбираат.
Ima ima. Ako prasas nekoj 18 godisen za nea ke reci babetina, ako prasas nekoj 80 godisen ke reci krckalce :D .
Автоматски споено мислење:

Море остајте гачки и закачки..
Ронче помина на темава, и никој не го исперцепира..
За греота :(
So ne e tocno, ete Pumata mu obrna vnimanie, mu replicira :)

Член од
14 август 2018
Мислења
4.719
Поени од реакции
10.441
Ја би да не одиме оф-топик, и да ги поздравам сите феминистки на форумов ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom