да сфатеше што е напишано, ќерка му учи да се ОДБРАНИ, не да напаѓа. Свашта.
Он претходно си кажа дека ја учи како да избегнува тачки. Верувам дека ќе успешен во тоа, значи ова ќе и служи за напад. Ама нели оти женско е, ќе ја научи да се правда, најдобра одбрана е напад и затоа морала.
Абе кој си сака традвајф, тоа ќе си најде. На тој јас не сум му избор и нека тера даље. Не ми треба маж да мења гуми и да цепе дрва, у реду е, ај што сум сама способна, дури и да не сум, за сè постои некој да платиш да направи.
Мислам замисли да имам маж кој остане инвалид, еве треба да легнам да умрам со него или да најдам друг, оти гревната не знам основни вештини за живот
Па јасно де, мораш да ги научиш тие вештини, бидејќи не те бива за оние другите, како да најдеш асален маж и како да го задржиш. За женските е многу лесно да си фатат дечко, но многу им е тешко да го задржат.
Под маж не мислам на машко со вештините кои пред 20г било нормално да ги поседуваш, туку на машко што не се плаши да те откачи, ако не си му по стандардите, што не се плаши во моменти да ти каже како треба да се однесуваш.
Relativno mlada e mnogu sirok poim, za nekoj si mlada, za nekoj vekje taka prestarena. Zavisi koj prasvas.
Нема тука ништо релативно ниту кого прашуваш, се знае.
Вредноста на вагината е до 35 год, после тоа опаѓа. Ама па универзумот сака да се шегува, па на женските им дал желба, најмногу им се сака од 30 до 50 година.
Затоа не треба да им се љутиме на жените, има причина зашто ни сами не се разбираат.