Natan 3.0
Bitch Божји
- Член од
- 17 февруари 2019
- Мислења
- 1.598
- Поени од реакции
- 5.064
Не треба некој да ги наведе, придонесите на припадниците на машкиот пол се општопознати и редовно не' потсетуваат за нив во медиумите. Кој дел од моето ширење "феминизам" и потенцирање на моментот дека "не ги генерализирам мажите" ти беа недоволно сфатливи? Но, за ова да го "прочиташ", треба да имаш некои елементарни познавања од интерпункцијата (наводници - „“ ), а ти баш и не ми делуваш како кадарен за тоа. Патем, единствен чемпион сум меѓу редовите на The Knights Who Say "Ni!" и во оваа прилика би те повикала да ни се придружиш и како знак на својата ултимативна посветеност и жртва да понесеш shruberry.Како не те мрзи да бидеш чемпион на цел еден пол, на јавен форум. Сега треба некој да ги наведе сите придонеси на припадници на машкиот пол низ историјата, без кои и јас и ти уште би живееле во hunter-gatherer општества и ова да се претвори во натпревар?
Никогаш не сум го разбирал gender-bias-от на жените кон сопствениот пол, имајќи во предвид дека се апсолутно мизерни кога се подолг период во поголеми групи.
Последно уредено: