Фаталната Надица Богеска

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Едно прашање вчера многу убаво си ја слушав цел ден а денес ова ми го покожува кога ќе клинкнам

Може некој да ми каже што е проблемот ве молам, без песнава немам мотивација да го започнам денот :(

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Си добив автограм :)
љубоморете ми!!! :wub::wub::wub:

И се сликав со нејзе, а после ја молев таја да се сликат и со Болиглава, се слика и со него. Поради експлицитната содржина не ги објавувам тие слики.

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
ФАТАЛ ЕРОР ! Душичее..Којзнае колку ја работеле за да сними ова нискобуџетсково...

P

Princ

Гостин
Едно прашање вчера многу убаво си ја слушав цел ден а денес ова ми го покожува кога ќе клинкнам

Може некој да ми каже што е проблемот ве молам, без песнава немам мотивација да го започнам денот :(
Си пишува ебаго, црно на бело. Фатална грешка се појави предизвикана од фатална девојка која се обиде да ја слушнеш/видиш :/

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Имаме талент , Македонија има ТАЛЕНТ :pos::pos::pos:

А

Ајсшутер

Гостин
Си добив автограм :)
љубоморете ми!!! :wub::wub::wub:

И се сликав со нејзе, а после ја молев таја да се сликат и со Болиглава, се слика и со него. Поради експлицитната содржина не ги објавувам тие слики.

:pos:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30561959&o=all&op=1&view=all&subj=190775928148&aid=-1&id=1083439335

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Дарлинг не вреѓај, ТВ Морис е со најсовремена опрема.
Супер е песнава, незнам зошто уште не ја викнале во Бекстејџ или Ексклузив.:toe:

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
Ај шо е фатална си е ама од дома и како не ја затворија в карантин не ми е јасно. Добро момичево немат љуѓе, фамилија, другарки за да и кажет дека не знајт да пејт пошо очигледно не сфаќат? Сепак јас обожавам грдо пеење т.е. одвратно пеење и Надица ќе ми останит во срцево:pipi:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
леи фан клуб...автограми на секој чекор...одлични коментари...слики со фанови...искрена публика...класот те поддржуа...квалитетно видео...вокални способности *Непроценливо* изглед споредлив со светски мисици...
i think we are dealing with the next Madonna here:bravo:

I

InF3cTeD

Гостин
:vozbud::vozbud:следната песна ќе ја посветела на класот...ауф Џими ќе има нешто и за тебе...:pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom