Фаталната Надица Богеска

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Едно прашање вчера многу убаво си ја слушав цел ден а денес ова ми го покожува кога ќе клинкнам

2m4ywbk.jpg

Може некој да ми каже што е проблемот ве молам, без песнава немам мотивација да го започнам денот :(

Си добив автограм :)
љубоморете ми!!! :wub::wub::wub:

И се сликав со нејзе, а после ја молев таја да се сликат и со Болиглава, се слика и со него. Поради експлицитната содржина не ги објавувам тие слики.

12137_1204546428821_1083439335_30561961_4454091_n.jpg

Едно прашање вчера многу убаво си ја слушав цел ден а денес ова ми го покожува кога ќе клинкнам

2m4ywbk.jpg

Може некој да ми каже што е проблемот ве молам, без песнава немам мотивација да го започнам денот :(

Си пишува ебаго, црно на бело. Фатална грешка се појави предизвикана од фатална девојка која се обиде да ја слушнеш/видиш :/

Имаме талент , Македонија има ТАЛЕНТ :pos::pos::pos:

Дарлинг не вреѓај, ТВ Морис е со најсовремена опрема.
Супер е песнава, незнам зошто уште не ја викнале во Бекстејџ или Ексклузив.:toe:

Ај шо е фатална си е ама од дома и како не ја затворија в карантин не ми е јасно. Добро момичево немат љуѓе, фамилија, другарки за да и кажет дека не знајт да пејт пошо очигледно не сфаќат? Сепак јас обожавам грдо пеење т.е. одвратно пеење и Надица ќе ми останит во срцево:pipi:

леи фан клуб...автограми на секој чекор...одлични коментари...слики со фанови...искрена публика...класот те поддржуа...квалитетно видео...вокални способности *Непроценливо* изглед споредлив со светски мисици...
i think we are dealing with the next Madonna here:bravo:

:vozbud::vozbud:следната песна ќе ја посветела на класот...ауф Џими ќе има нешто и за тебе...:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom